Війна в Україні не закінчиться ні у 2024-му, ні у 2025-му ‒ міністр оборони Нідерландів

Війна в Україні не закінчиться ні у 2024-му, ні у 2025-му ‒ міністр оборони Нідерландів

Міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс вважає, що російсько-українська війна не закінчиться ані цього року, ані наступного. 

Про це він повідомив у інтерв’ю литовському агентству LRT.

За його словами, варто не будувати марних очікувань та дивитися на перспективу. Україні потрібно надавати якомога більше військової підтримки, а втім, на думку Брекельманса варто «бути реалістами», позаяк ситуація на полі бою дуже складна.

Це означає, що ми повинні робити більше, але ми також не повинні занадто завищувати наших очікувань, тому що іноді люди думають, що російське вторгнення спочатку було спринтом, який перетворився на марафон, але насправді це 42-кілометровий спринт. Ми маємо дивитися на довгострокову перспективу і бути впевненими в тому, що народи Європи залишаться готовими підтримувати Україну, — сказав міністр оборони Нідерландів.

Водночас посадовець відзначив, що російська армія «дуже потужна», а тому потрібно «дуже серйозно ставитися до російської загрози».

Російські загрози дуже різноманітні, і ми маємо інвестувати значні кошти, щоб захистити себе від цих загроз і стримати Росію від будь-якої іншої агресії, — заявив Рубен Брекельманс.

Нагадаємо, Трамп звинуватив Байдена і Гарріс у підбурюванні до замаху на нього

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму
Кабінет міністрів на засіданні 29 вересня затвердив Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Loading...
Load next