У Лівані заборонили проносити рації та пейджери на авіарейси

У Лівані заборонили проносити рації та пейджери на авіарейси

Сьогодні влада Лівану заборонила проносити рації та пейджери на рейси з аеропорту Бейрута після того, як тисячі таких пристроїв вибухнули у членів угруповання "Хезболла" цього тижня.

Про це повідомляє агенція Reuters.

Влада Лівану заборонила брати з собою рації та пейджери на рейси з аеропорту Бейрута після того, як тисячі таких пристроїв вибухнули під час смертоносної атаки на Хезболлу цього тижня, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Управління цивільної авіації Лівану звернулося до авіакомпаній, що виконують рейси з Бейрута, з проханням інформувати пасажирів про заборону на рації та пейджери під час польоту.

Нагадаємо, Напад Росії на Україну: від початку доби відбулося 95 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Іран переслідував та катував родичів загиблих у авіакатастрофі МАУ під Тегераном Іран переслідував та катував родичів загиблих у авіакатастрофі МАУ під Тегераном
Правозахисники звинувачують владу Ірану в переслідуванні родичів жертв збитого літака МАУ, який здійснював політ 8 січня 2020 року у небі поблизу Тегерана.
"МАУ" потрапила у скандал: літак авіакомпанії Коломойського забув у Борисполі 50 своїх пасажирів "МАУ" потрапила у скандал: літак авіакомпанії Коломойського забув у Борисполі 50 своїх пасажирів
Українська авіакомпанія МАУ, яка повинна була летіти до Стамбулу, "забула" 50 своїх пасажирів в аеропорту у Борисполі.
Збиття українського літака МАУ: Іран пропонує виплатити по 150 тисяч доларів родичам загиблих Збиття українського літака МАУ: Іран пропонує виплатити по 150 тисяч доларів родичам загиблих
Під час переговорів у Києві іранська делегація запропонувала виплатити компенсацію у 150 тисяч доларів родинам загиблих українців, що були на борту літака МАУ, який збили іранські бойовики поблизу Тегерану 8 січня 2020 року. Всі 176 людей, які були в літаку, загинули, серед них 11 українців.
Loading...
Load next