Трагедія біля Чишок: усі деталі жахливої аварії

Трагедія біля Чишок: усі деталі жахливої аварії
Дві вантажівки, автобус та легковик: зранку біля села Чишки сталася масштабна аварія, вижили не усі

До мурах шкірою: те, що сьогодні зранку люди побачили на трасі Київ-Чоп, навіть в нічних жахах не насниться. Прямо біля села Чишки  дорогу перекрили одразу 11 швидких та 4 пожежних машини, а кількість поліцейських, які працювали на місці сягала кількох десятків. Усе через моторошну автотрощу, в якій зіткнулися одразу 2 вантажвки, міжнародний автобус та легковик.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Трагічна ДТП на Львівщині: у поліції уточнили, що загинули троє (відео) Трагічна ДТП на Львівщині: у поліції уточнили, що загинули троє (відео)
Вантажівка врізалась у бетонну електроопору, а опісля – в одноповерховий продуктовий магазин, від удару частина будівлі обвалилася.
Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП
Водій під дією наркотиків на швидкості в'їхав у дерево, внаслідок чого його 32-річна дружина від отриманих травм померла на місці події. Смертельна аварія трапилась у селі Лагодів, що у Перемишлянському районі Львівської області.
У Львівській області поїзд протаранив автомобіль "Daewoo": загинула жінка (відео) У Львівській області поїзд протаранив автомобіль "Daewoo": загинула жінка (відео)
Внаслідок зіткнення з тепловозом жінка-водій автомобіля отримала смертельні травми, які були несумісними із життям.
Loading...
Load next