У Львові встановили причину смерті 63-річного чоловіка, який помер після вакцинації

У Львові встановили причину смерті 63-річного чоловіка, який помер після вакцинації
У Львові 15 квітня медики зробили щеплення вакциною “AstraZeneca/Covishield” 63-річному чоловіку, однак вже 16 квітня після отримання першої дози вакцини чоловік помер.

Спершу львівські медики зареєстрували смерть 63-річного чоловіка, як несприятливу подію після вакцинації, адже після щеплення не минуло й 30 днів. Однак, сьогодні, 11 травня під час брифінгу директор департаменту охорони здоров’я ЛОДА Орест Чемерис розповів, що у чоловіка була важка супутня патологія, яка й призвела до смерті.

Про деталі смерті чоловіка повідомляє видання Zaxid.net.

Припущення щодо смерті померлого чоловіка, Чемерис зробив, посилаючись на дані регіональної групи оперативного реагування на несприятливі події після імунізації та туберкулінодіагностики департаменту охорони здоров’я ЛОДА, яка вивчала цей випадок.

Нагадаємо, що чоловік помер на наступний день після того, як отримав першу дозу вакцини від Covid-19. Спершу смерть чоловіка пов'язували із щепленням проти коронавірусу, однак згодом очільник ЛОДА Максим Козицький заявив, що згідно з лікарським свідоцтвом про смерть, у померлого була атеросклеротична хвороба серця, стенозуючий кардіосклероз та гостра серцево-судинна недостатність. За його словами саме ці захворювання призвели до смерті.

Читайте також
Закохані померли в один день через COVID-ускладнення Закохані померли в один день через COVID-ускладнення
Подружжя потрапило в реанімацію із пневмонією, обом було по 66 років. Жінка померла вранці 26 жовтня, її чоловік – через 12 годин.
Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео) Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео)
Чи будуть ходити діти до школи, у період жовтої та червоної зони, скільки шкіл перетнули межу вакцинації понад 80% та для чого зараз школам, один день навчання онлайн? Про роботу шкільних закладів освіти та дитячих садочків в умовах карантину в ексклюзивному інтерв'ю для телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповіла начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.
Вакцинація від COVID-19: у Львові до нового навчального року щеплять вчителів (відео) Вакцинація від COVID-19: у Львові до нового навчального року щеплять вчителів (відео)
Щеплювати працівників шкіл, садочків та позашкільних закладів у місті розпочали ще у червні і планують завершити процес до кінця літа.
Loading...
Load next