Тищенко отримав офіційну догану від "Слуги народу" за вечірку під час карантину у Києві

Тищенко отримав офіційну догану від "Слуги народу" за вечірку під час карантину у Києві
Депутат Микола Тищенко за проведення скандальної вечірки на честь дня народження дружини у київському готелі під час локдауну отримав догану від своїх колег з партії "Слуга народу" у Верховній Раді.

Тищенка вирішили не позбавляти внутрішньопартійних посад, зокрема заступника голови фракції у парламенті, однак за винесення догани "слуги народу" проголосували одноголосно, повідомив у інтерв'ю виданню "Радіо Свобода" голова фракції Давид Арахамія.

"Так. Було одноголосно проголосовано за рішення офіційно винести йому догану», – сказав Арахамія", - повідомив нардеп Арахамія.

Цю ж інформацію підтвердили ще двоє народних депутатів від "Слуги народу" Олександр Качура та Євгенія Кравчук.  Проте відомо, що у партії "Слуга народу" є догани різного роду, до прикладу відлучення від участі в ухваленні рішень у партії, тобто блокування права голосу на кілька місяців. Однак, яку саме догану зрештою оголосили Тищенку, Арахамія не уточнив.

Нагадаємо, що нещодавно Тищенко влаштував масштабне святкування дня народження дружини Алли Баранівської, попри локдаун у Києві. Святкування тривало понад п’ять годин, гості перебували без захисних масок, свято супроводжувалось салютом. Згодом Тищенко заявив, що не порушував карантину, але готовий нести політичну відповідальність за свої дії.

Читайте також
"Втратив підстави бути депутатом": після скандальної ДТП нардепа Юрченка закликають скласти мандат (відео) "Втратив підстави бути депутатом": після скандальної ДТП нардепа Юрченка закликають скласти мандат (відео)
Керівництво "Слуги народу" вважає, що їхній колишній колега по фракції має піти добровільно з парламенту.
Виключення з "Слуги народу": Тищенка покарають за масову вечірку у період карантину Виключення з "Слуги народу": Тищенка покарають за масову вечірку у період карантину
Депутат Верховної Ради, Микола Тищенко в період карантину влаштував масове гуляння в одному із столичних готелів з нагоди дня народження своєї дружини. Внаслідок цього партія "Слуга народу", до якої і входить Тищенко покарає свого нардепа за порушення карантинних вимог.
Аваков повертається: ексміністру МВС можуть запропонувати посаду віцепрем’єра Аваков повертається: ексміністру МВС можуть запропонувати посаду віцепрем’єра
Після звільнення з посади очільника МВС, Арсен Аваков все ж таки може залишитись у політиці. У "Слузі народу" йому готові запропонувати посаду віцепрем'єра.
Loading...
Load next