Збори "слуг народу" у Трускавці: Тищенко назвав Разумкова "сумною дівчинкою" та запросив на нараду (відео)

Збори "слуг народу" у Трускавці: Тищенко назвав Разумкова "сумною дівчинкою" та запросив на нараду (відео)
Скандальний нардеп Микола Тищенко в кулуарах Ради у спілкуванні з журналістами заявив, що через них запрошує спікера парламенту Дмитра Разумкова на збори у Трускавці, на які його офіційно ніхто не покликав.

Заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Тищенко через журналістів у грубій формі запросив голову Верховної Ради Дмитра Разумкова на нараду в Трускавці, яка має відбутись на наступні вихідні. Так, в кулуарах Ради у спілкуванні з журналістами Тищенко сказав, що через них запрошує Разумкова на цю нараду, зокрема на запитання чи керівництво фракції говорило, що вирішувати чи запрошувати Разумкова повинна вся фракція, Тищенко відповів: "В мене достатньо впливу і повноважень, щоб свого колегу, товариша запросити".

Згодом, Тищенко зазначив, що це схоже на історію з дівчиною, яку запрошують, а "вона сумує, не хоче йти" й додав: "Ми дорослі люди, це чоловічі розмови. Це політика. Що квіти принести, обручку чи що?".

Ким він був два роки тому? Хто знав його ім'я, по батькові? Ніхто не знав. Мене ж знали. Я ж приїду на зустріч, - наголосив принизливо нардеп.

Однак, все ж таки Микола Тищенко звернувся до Разумкова через журналістів й сказав: "Дмитро, я, Микола Тищенко, запрошую тебе разом з нами їхати у команді на тімбілдінг".

Додамо, що раніше спікер Верховної Ради заявив, що його не запросили на заплановані в Трускавці на Львівщині збори парламентської фракції "Слуга народу": "Станом на сьогодні мене не запрошували на цю нараду. Запросять – обов’язково візьму участь, не запросять – не візьму. Я ж не ходжу в гості без запрошення". Скандал у "ЗЕкоманді" щодня набирає все більших обертів. Так, відносини зі спікером парламенту всередині партії зіпсувалися після того, як він "не послухав думку фракції" і направив скандальний законопроект про олігархів до Венеціанської комісії.

Нагадаємо, що глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко повідомив, що на збори їхньої парламентської фракції в Трускавці запросять керівників Офісу генпрокурора - Ірину Венедіктову і СБУ - Івана Баканова, а також представників Кабміну. Основні події, за словами Корнієнка, будуть у другій половині п'ятниці і в суботу, а в неділю "слуги" усе підсумують - за якими реформами прискорюватися, а за якими – продовжити обговорення із суспільством.

Читайте також
Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео) Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео)
Не вперше "слуги народу" думають над виключенням скандального Миколи Тищенка з фракції через його витівки у парламенті та поза його межами. Так, наприкінці квітня цього року його ледь не виключили з партії через масштабну вечірку, яку він влаштував на честь дня народження своєї дружини, яка відбулась з порушеннями норм карантину.
Тищенко отримав офіційну догану від "Слуги народу" за вечірку під час карантину у Києві Тищенко отримав офіційну догану від "Слуги народу" за вечірку під час карантину у Києві
Депутат Микола Тищенко за проведення скандальної вечірки на честь дня народження дружини у київському готелі під час локдауну отримав догану від своїх колег з партії "Слуга народу" у Верховній Раді.
Збори "слуг народу" у Трускавці: покличуть Венедіктову і Баканова Збори "слуг народу" у Трускавці: покличуть Венедіктову і Баканова
Під час зборів "слуги" не виключають і секторальну роботу – окремо за напрямками безпеки, економіки, міжнародної політики.
Loading...
Load next