У Львові затримали "кримінального авторитета" з Мукачева: підозрюють у вбивстві (фото 18+)

У Львові затримали "кримінального авторитета" з Мукачева: підозрюють у вбивстві (фото 18+)
В аеропорту Львова затримали мукачівського “кримінального авторитета” Артура Пашкуляка. Затримання відбулося за участі поліції Києва разом із спецпризначенцями КОРДу.

Мешканця Мукачева Артура Пашкуляка було затримано в аеропорту Львова через можливу причетність до зникнення минулого року його земляка репера Владислава Русина.Відомо, що зловмисник прибув до Львова рейсом із турецького міста Анталія.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив журналіст Віталій Глагола.

Представник ЗМІ зазначив, що з власних джерел у правоохоронних органах йому вдалося дізнатися, що "Пашкуляк прибув до Львова із турецької Анталії рейсом QU3612 авіакомпанії AzurAir".

Співробітники УКР у Львівській та Київській області, а також спецпризначенці КОРД затримали чоловіка, коли він вийшов із літака, - повідомив Глагола.


Зазначимо, що Пашкуляка підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу, тобто, за умисне вбивство.

Наскільки мені відомо із джерел в правоохоронних органах, затримання пов'язане із можливим вбивством Владислава Русина, який безслідно зник у вересні 2020 року на Свалявщині, – додав журналіст.

Зокрема під час розшуку Владислава Русина, місцеві ЗМІ писали, що поліція знайшла його автомобіль у лісі без номерних знаків, однак самого Русина тоді так і не знайшли. Владислав Русин пов'язаний з наркобізнесом на Закарпатті, його неодноразово затримувала поліція.

Згодом журналіст повідомив про затримання трьох подільників Пашкуляка у Мукачеві.

За попередньою інформацією затримані Микола Смужаниця, Віталій Першаков і Василь Щадей, - додав Глагола.

Читайте також
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото) Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото)
Поранений 53-річний місцевий мешканець у продавця одного з магазинів попросив допомоги. Продавець одразу ж викликав поліцію – на місце приїхали правоохоронці.
На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол
Громадянин Румунії скоїв вбивство у Німеччині та намагався уникнути покарання через, що і знаходився у міжнародному розшуку.
Loading...
Load next