"Застосовували нечесні і брудні прийоми": ексзаступника секретаря РНБО Кривоноса звільнили з лав Збройних сил

"Застосовували нечесні і брудні прийоми": ексзаступника секретаря РНБО Кривоноса звільнили з лав Збройних сил
Ексзаступник секретаря Ради національної безпеки та оборони та генерал-майор Сергій Кривонос заявив, що його звільнили з лав Збройних Сил України. За його словами, він не писав рапорт.

Колишній заступник секретаря РНБО зазначив, що його звільнення – "початок нового етапу боротьби з реаліями того безладу, який існує в армії та державі". Про це повідомив Кривонос на своїй сторінці у мережі Facebook.

За словами Кривоноса, його звільнили через те, що він відмовився “прислуговувати”.

Звільнений з лав Збройних Сил України... Звільнений без рапорта. Служити державі хотів, але прислуговуватись не буду та не вмію. Тому і звільнили. Кажуть "немає посад". Хоча їх достатньо. Розумію...команда з Офісу Президента, - зазначив Сергій Кривонос.

Зокрема чоловік заявив, що після звільнення його вже більше ніщо не стримує й зауважив, що звільнення відбулось "з урахуванням того, що супротивники застосовували нечесні і брудні прийоми".

Зазначимо, що Кривонос був на військовій службі протягом 32 років, понад 20 із яких – у військах спеціального призначення. Він був також першим заступником командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ. 12 березня 2019 року президент України Петро Порошенко призначив його першим заступником секретаря РНБО, однак 29 грудня 2020 року президент України Володимир Зеленський звільнив Кривоноса з цієї посади. На цій посаді Кривонос був своєрідним внутрішнім опозиціонером, нерідко критикував когось із влади.

Читайте також
Кадрові зміни в ЗСУ: Зеленський звільнив начальника Генштабу та командувачів ООС і ДШВ Кадрові зміни в ЗСУ: Зеленський звільнив начальника Генштабу та командувачів ООС і ДШВ
Володимир Зеленський продовжує звільняти очільників оборонних структур. Цього разу президент провів кадрові зміни в структурі української армії.
"Я не психанула": Мендель назвала причину звільнення з посади прессекретаря Зеленського "Я не психанула": Мендель назвала причину звільнення з посади прессекретаря Зеленського
Наприкінці квітня стало відомо, що Юлія Мендель залишає посаду прессекретаря президента Володимира Зеленського, яку вона обіймала майже два роки.
Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ
Основними причинами відставки Степанова є провал кампанії з вакцинації від Covid-19 і пильну увагу до міністра з боку НАБУ.
Loading...
Load next