Україна заробила на платних камерах в СІЗО майже 4 млн гривень

Україна заробила на платних камерах в СІЗО майже 4 млн гривень
Платні камери у слідчих ізоляторах поповнили державний бюджет України вже майже на 4 мільйони гривень. Зароблені кошти планується направляти на відновлення безплатних камер в українських СІЗО.

Слідчі ізолятори в Україні завдяки реалізації платних камер заробили вже майже 4 мільйони гривень, повідомляє пресслужба Міністерства юстиції України.

3,93 млн грн заробили слідчі ізолятори України завдяки реалізації платних камер. Кошти були отримані за користування 40 платними камерами на 100 ліжко-місць, - повідомили у міністрестві.

Зокрема, всі кошти, зароблені в ході проєкту, спрямовуються на відновлення безплатних камер слідчих ізоляторів. Відомо, що станом на вчора, 11 червня, в Україні вже оновили 65 таких камер на 406 місць, а також прогулянкові дворики та коридорні приміщення.

Нагадаємо, що перші платні камери в Україні з'явилися 8 травня 2020 року в СІЗО Києва. У таких камерах за окрему плату надають покращені умови: велика площа, холодильник, телевізор та столові прибори. Відповідний проєкт був введений в дію 22 квітня 2020 року і триватиме до 31 грудня 2021 року.

Читайте також
Кабмін затвердив проєкт Держбюджету-2022:  основні показники Кабмін затвердив проєкт Держбюджету-2022: основні показники
Кабінет Міністрів 15 вересня на засіданні схвалив проєкт держбюджету на 2022 рік. Його пріоритети - охорона здоров'я, освіта, інфраструктура, цифровізація, безпека та оборона.
До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС
Україна розраховує ще до вересня отримати другий транш та макрофінансову допомогу від Європейського Союзу, розмір якої становитиме – 600 мільйонів євро.
В Україні до прожиткового мінімуму пропонують закласти вартість інтернету та мобільного зв'язку В Україні до прожиткового мінімуму пропонують закласти вартість інтернету та мобільного зв'язку
Міністерство цифрової трансформації України пропонує враховувати базові потреби українців і включити до прожиткового мінімуму також вартість мобільного зв'язку та інтернету.
Loading...
Load next