На Донбасі загинув 24-річний військовий зі Львівщини (фото)

На Донбасі загинув 24-річний військовий зі Львівщини (фото)
Внаслідок бойових дій на Донбасі загинув український військовий родом із Львівщини. Чоловіку було лише 24 роки.

Обставини загибелі військовослужбовця наразі невідомі. Однак, як повідомили на Facebook-сторінці Рава-Руської міської територіальної громади, на сході України загинув Галуха Роман Андрійович, 1997 року народження.

Висловлюємо щирі співчуття матері, сестрам та близьким у зв'язку з трагедією. Вічна пам'ять..., - йдеться у повідомленні.

Відомо, що Роман Галуха служив у 24-й окремій механізованій бригаді, яка дислокується у місті Яворові, що у Львівській області. У хлопця залишилася матір та сестри.

Зазначимо, що пресслужба штабу ООС про загибель військового поки не повідомляє.

Нагадаємо, що в районі проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі бойовики за минулу добу, 15 червня, шість разів порушили режим припинення вогню. Зокрема, станом на 7 годину ранку, 16 червня, було зафіксовано два порушення режиму припинення вогню – поблизу Авдіївки та Зайцевого.

Читайте також
На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото) На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото)
Воїн служив у 24- ОМБр імені Короля Данила і був мешканцем селища Добротвір. Однак, внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків на Луганщині, чоловік отримав поранення, яке було несумісним із життям.
На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото) На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото)
Від кулі російського ворожого снайпера поблизу Пісків у зоні бойових дій обірвалось життя 24-річного військового із Сумщини - Євгена Курасова.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Loading...
Load next