Забрали права: скандального "слугу народу" Брагара зупинили у наркотичному сп‘янінні (відео)

Забрали права: скандального "слугу народу" Брагара зупинили у наркотичному сп‘янінні (відео)
Нардеп від “Слуги народу” Євгеній Брагар керував автомобілем в стані наркотичного сп’яніння. Скандальний депутат прославився запропонувавши пенсіонерці продати собаку для оплати комунальних послуг.

Вчора о 22:00 в Дарницькому районі Києва нарядом патрульної поліції було зупинено авто "Toyota Camry", водієм якого виявився народний депутат Брагар Євгеній. Ймовірно, у той час він перебував за кермом автомобіля в стані наркотичного сп'яніння. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Олексій Павловський.

Під час перевірки документів у наряду поліції виникли питання щодо стану водія. Та в незалежній лабораторії отримали негативний результат від лікаря-нарколога.

У народного депутата забрали водійське посвідчення, та видали тимчасовий дозвіл на керування автомобілем. Сьогодні вночі його патрульні відсторонили від керування автомобілем на одну добу, - написав у дописі Павловський.

Тим часом сам Брагар заявляє, що в нього вимагали хабаря і написав заяву на патрульних.

Поліцейські ж своєю чергою повідомили, що депутат начебто обіцяв їм “влаштувати гарний вечір”. Окрім цього від "слуги народу" та його помічника надходили погрози у бік правоохоронців – їхні дії потрапили на відео.

Зауважимо, що авто "Toyota Camry" зареєстрована на Лисенка Михайла Борисовича, 1991 року народження - наразі невідомо, хто це та яке відношення цей чоловік має до нардепа.

Нагадаємо, що нещодавно одеські поліцейські спіймала п'яного "слугу народу" Васильківського за кермом. У той час в чоловіка була порушена координація рухів, а зіниці не реагували на світло. Він також відмовився проходити тест на тверезість.

Читайте також
"Наркотичний" скандал з "слугою народу" Брагарем: поліцейських, які зупинили депутата відсторонили від обов'язків (відео) "Наркотичний" скандал з "слугою народу" Брагарем: поліцейських, які зупинили депутата відсторонили від обов'язків (відео)
Патрульні не включили камеру при затриманні народного депутата від "Слуги народу", що є грубим порушенням інструкції.
Поліція Одеси спіймала п'яного "слугу народу" Васильківського за кермом - ЗМІ (фото) Поліція Одеси спіймала п'яного "слугу народу" Васильківського за кермом - ЗМІ (фото)
У чоловіка була порушена координація рухів, а зіниці не реагували на світло. Він також відмовився проходити тест на тверезість.
"Слуга народу" Трухін скоїв ДТП: поліція записала, що за кермом був інший чоловік (відео) "Слуга народу" Трухін скоїв ДТП: поліція записала, що за кермом був інший чоловік (відео)
Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Трухін, став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди при в'їзді в Київ. Однак, цю інформацію намагались приховати від громадськості - підкуповували ЗМІ, щоб ті видалили новини або ж згадки про участь Трухіна в ДТП, яке він скоїв у стані алкогольного сп'яніння.
Loading...
Load next