"Ми якось одразу зійшлися": "слуга народу" Тищенко розповів про знайомство з Єрмаком

"Ми якось одразу зійшлися": "слуга народу" Тищенко розповів про знайомство з Єрмаком
Тищенко зізнався, що його друг та кум Андрій Єрмак дає йому чіткі вказівки та нічого йому не пробачає.

Народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко зізнався, що він познайомився з керівником Офісу Президента та своїм кумом Андрієм Єрмаком ще у студентські роки. За словами скандального Тищенка, в інституті він тренував збірну з дзюдо, а Єрмак як юрист обслуговував спортсменів, так вони і познайомились. Про це він розповів в інтерв’ю виданню “Бабель”.

Ми якось одразу зійшлися, доповнювали один одного. Андрій — перфекціоніст, відповідальний. Людина, яку можна попросити та відвернутися, він сам все зробить і проконтролює. Він дуже галантний. Моя перша дружина [Ірина Журавська] завжди говорила: “Він твій єдиний друг, тримайся Андрія", - заявив Микола Тищенко.

Проте, за словами депутата, Єрмак його не захищає, а навіть навпаки "до мене вимоги жорсткіші, ніж до інших. Мені не прощається ніщо. Він мій керівник. Він дає мені чіткі вказівки"

Однак, відповідаючи на уточнююче запитання, яке стосувалось керівника фракції "Слуги народу" Давида Арахамії та спікера парламенту Дмитра Разумкова які і є його керівниками, Тищенко сказав, що “коректніше сказати”, що Єрмак “людина, яка визначає вектор руху”.

Нагадаємо, що нещодавно Микола Тищенко ледь не побився зі своїм колегою по фракції Олександром Куницьким у їдальні парламенту. Зокрема, причиною інциденту між парламентарями, за словами Куницького, стало викриття матеріалів за схемами моряків. Після інциденту народні депутати зустрілися у дворі Верховної Ради, де з'ясовували стосунки. При цьому вони тримали у руках улюблену "зброю" депутатів - смартфони на, які вони ймовірно записували свою розмову. Відео "бійки" можна переглянути за посиланням ТУТ.

Читайте також
Бійка у Верховній Раді: на Тищенка подали заяву до ДБР та Офісу генпрокурора (відео) Бійка у Верховній Раді: на Тищенка подали заяву до ДБР та Офісу генпрокурора (відео)
На скандального народного депутата Миколу Тищенка подали заяву до ДБР та Офісу Генпрокурора через штовханину й бійку з Гео Леросом в Раді.
Зустріч Байдена та Зеленського в Україні може відбутись найближчим часом, - Єрмак Зустріч Байдена та Зеленського в Україні може відбутись найближчим часом, - Єрмак
Керівник Офісу президента Андрій Єрмак анонсував можливу зустріч президентів України та Сполучених Штатів Володимира Зеленського і Джо Байдена, яка може відбутись вже найближчим часом.
Кива VS Вірастюк: нардеп від "ОПЗЖ" прокоментував ймовірний двобій із "слугою народу" (відео) Кива VS Вірастюк: нардеп від "ОПЗЖ" прокоментував ймовірний двобій із "слугою народу" (відео)
Ілля Кива прокоментував можливий двобій з членом фракції "Слуга народу" й силачем світу Василем Вірастюком.
Loading...
Load next