Справа не у "Нафтогазі": зустріч Зеленського з Байденом перенесли

Справа не у "Нафтогазі": зустріч Зеленського з Байденом перенесли
Дати зустрічі лідерів України та Сполучених Штатів змістили через логістичні та протокольні нюанси.

Зустріч президента України Володимира Зеленського з очільником Білого дому та президентом США Джо Байденом відбудеться пізніше, ніж було заплановано. Ймовірно вона відбудеться наприкінці липня — на початку серпня.

Про це Суспільному повідомив речник президента Сергій Никифоров.

Зустріч планується на останні дні липня — перші дні серпня, приблизно в цьому діапазоні, - заявив Никифоров.

 Новопризначений речник також додав, що дата зустрічі змістилася з протокольних і логістичних причин, і порадив "не робити з цього трагедію". Окрім цього Никифоров також спростував інформацію ЗМІ про те, що Білий дім відклав зустріч начебто через скандал зі зміною керівництва НАК "Нафтогаз":

"Ця інформація не є правдою. Це залежить від логістичних та протокольних речей. Зустріч активно готують, дати узгоджують, ніхто нікому ультиматумів не ставить".

Нагадаємо, що наприкінці червня керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів телефонну розмову із заступницею держсекретаря США Вікторією Нуланд під час якої обговорили деталі майбутнього візиту Зеленського до США.

Читайте також
Єрмак обговорив з Нуланд деталі візиту Зеленського до США Єрмак обговорив з Нуланд деталі візиту Зеленського до США
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів телефонну розмову із заступницею держсекретаря США Вікторією Нуланд під час якої обговорили деталі майбутнього візиту Зеленського до США.
Кулеба та Єрмак прибули до США для підготовки візиту Зеленського Кулеба та Єрмак прибули до США для підготовки візиту Зеленського
У рамках підготовки українські посадовці зустрінуться з держсекретарем США Ентоні Блінкеном та іншими американськими чиновниками.
Зеленський прибуде з офіційним візитом до США Зеленський прибуде з офіційним візитом до США
Адміністрація президента Сполучених Штатів офіційно направила запрошення президенту України Володимиру Зеленському відвідати Вашингтон.
Loading...
Load next