Український боксер Хижняк виграв свій перший бій на Олімпійських іграх-2020

Український боксер Хижняк виграв свій перший бій на Олімпійських іграх-2020
Український боксер Олександр Хижняк впевнено розпочав олімпійський турнір у Токіо.

Український боксер Олександр Хижняк, який виступає у ваговій категорії до 75 кг, вийшов до 1/4 фіналу Олімпіади в Токіо.

Хижняк впевнено здолав японця Юіто Морівакі в категорії до 75 кг – 5:0, та вийшов до чвертьфіналу. Всі п'ять суддів віддали перевагу українському боксерові в кожному з трьох раундів.

Сьогодні Саша виконав свою роботу. Були помилки, але будемо їх виправляти. «Сітка» у всіх вагових категоріях складна: на Олімпійських іграх немає слабких суперників. Його виступом задоволені. Будемо готуватися до наступного поєдинку, - прокоментував головний тренер збірної Леонід Лоївський. 

В чвертьфіналі Олімпіади Хижняк зустрінеться із 21-річним домініканським бійцем Еурі Седеньо. Поєдинок відбудеться 1 серпня о 06:18 ранку за київським часом.

Нагадаємо, що у шостий день олімпіади четверту бронзову нагороду збірній України приніс плавець Михайло Романчук. 

Читайте також
Український боксер Хижняк завоював срібну нагороду на Олімпіаді у Токіо Український боксер Хижняк завоював срібну нагороду на Олімпіаді у Токіо
Попри поразку у фіналі українець все одно здобуває олімпійську нагороду у Токіо. Боксер Хижняк здобув п'яте "срібло" для України.
Берінчик нокаутував "Російського молота" в бою на голих кулаках (відео) Берінчик нокаутував "Російського молота" в бою на голих кулаках (відео)
Український боксер нокаутував друга Конора МакГрегора. Суперник Берінчика відмовився виходити на 5-й раунд.  
Український боксер Хижняк у півфіналі Олімпіади-2020: щонайменше "бронза" в нього є Український боксер Хижняк у півфіналі Олімпіади-2020: щонайменше "бронза" в нього є
У боксерському турнірі на Олімпіаді немає поєдинку за третє місце, тому Хижняк гарантував собі щонайменше "бронзу".
Loading...
Load next