Український боксер Хижняк у півфіналі Олімпіади-2020: щонайменше "бронза" в нього є

Український боксер Хижняк у півфіналі Олімпіади-2020: щонайменше "бронза" в нього є
У боксерському турнірі на Олімпіаді немає поєдинку за третє місце, тому Хижняк гарантував собі щонайменше "бронзу".

Український боксер Олександр Хижняк вийшов у півфінал боксерського турніру Олімпійських ігор-2020 у Токіо. Цей результат Україні гарантує ще одну медаль, проте, якого ґатунку поки ще невідомо. 

Про це повідомляє Національний олімпійський комітет України.

У чвертьфіналі український боксер у ваговій категорії до 75 кілограмів переміг представника Домініканської Республіки Еурі Седено Мартінеса. Після непростого поєдинку четверо із п'ятьох суддів перевагу віддали саме українцеві.

5 серпня відбудеться півфінал, де Хижняк позмагається з Еуміром Марсіалем з Філіппін. У чвертьфіналі він здолав Армана Дарчиняна з Вірменії

Зазначимо, що на Олімпіаді у боксерському турнірі немає поєдинку за третє місце: бронзові нагороди отримують обидва учасники, які поступилися у півфіналі.

Перед початком другої половини Олімпіади-2020 Хижняк залишався єдиним представником України у боксерському турнірі (вага - до 75 кг). Решта українських боксерів, за винятком Ганни Лисенко, вилетіли ще у першому раунді, а сама Лисенко - у чвертьфіналі.

Нагадаємо, що сьогодні, 1 серпня, у фіналі запливу чоловіків на 1 500 метрів вільним стилем Олімпіади-2020 у Токіо срібну медаль здобув українець Михайло Романчук, поступившись американцю.

Читайте також
Український боксер Хижняк завоював срібну нагороду на Олімпіаді у Токіо Український боксер Хижняк завоював срібну нагороду на Олімпіаді у Токіо
Попри поразку у фіналі українець все одно здобуває олімпійську нагороду у Токіо. Боксер Хижняк здобув п'яте "срібло" для України.
Перша медаль України на Олімпіаді-2020 в Токіо: Білодід виборола "бронзу" (відео) Перша медаль України на Олімпіаді-2020 в Токіо: Білодід виборола "бронзу" (відео)
Для України це перша медаль у дзюдо на Олімпійських іграх з 2008 року, а також перша в історії України олімпійська медаль в жіночому дзюдо.
Кольори символізують надію та віру: олімпійська збірна України представила нову форму (фото) Кольори символізують надію та віру: олімпійська збірна України представила нову форму (фото)
На п'єдестал пошани на Олімпіаді-2020, яка цього року відбудеться у Токіо, українські олімпійці підійматимуться у ніжній синьо-жовтій палітрі, що символізує надію і віру.
Loading...
Load next