Мандрівка до Албанії: незабутній відпочинок на сонячному березі (відео)

Мандрівка до Албанії: незабутній відпочинок на сонячному березі (відео)
Розіграш путівки від телеканалу "ПравдаТУТ Львів" та туристичної компанії "IN.DI.GO TRAVEL": з-поміж 6 тисяч коментарів виграти подорож пощастило львів’янці Надії Шупер.

Розіграш путівки від телеканалу "ПравдаТУТ Львів" та туристичної компанії "IN.DI.GO TRAVEL" тривав понад місяць. Для участі потрібно було написати коментар під публікацією розіграшу у фейсбуці, поділилася дописом у своєму профілі та підписатися на сторінки партнерів. І ось серед шести тисяч коментарів пощастило Надії Шупер. Львів’янка зізнається, вирішила взяти участь у конкурсі всього за 5 годин до його завершення.

Побачила розіграш у фейсбуці, хоча слідкую і за новинами, і я подумала: "Чому б і ні? Чому б не випробувати свою долю?". Емоціїї… Першого дня я взагалі до кінця дня не вірила, поки не побачила вже на телебаченні. Емоції – просто вибух, - зізналась переможниця розіграшу Надія Шупер.

Тепер на Надію чекає незабутня подорож на двох.

В одному турі за 5 днів – дві країни: і Чорногорію, і Албанію. Можна покупатися в Адріатичному морі у Чорногорії, і подивитися пейзажі, походити по давніх фортецях і замках, погуляти вуличками столиці. Це такий тур, в якому ви кожний день будете сповнені вражень,  - розповіла директорка туристичної компанії "IN.DI.GO TRAVEL" Інесса Гетманська.

Директорка туристичної компанії "IN.DI.GO TRAVEL" Інесса Гетманська розповідає, що такі розіграші проводить регулярно, та кожного разу хвилюється за враження переможця, як уперше.

Ми постараємося виконати всі умови так, щоб наша переможниця була задоволена, порекомендувала нас і в майбутньому теж стала нашою туристкою. Це для всіх успіх, і для каналу, який провів цікаву акцію, і для нас, як для партнера, - додала Інесса Гетманська.

Додамо, що за умовами конкурсу поїздка до Албанії мала розпочатися 4 серпня. Втім через особисті обставини переможниці турагенція  "IN.DI.GO TRAVEL" пішла Надії на зустріч та перенесла тур на 20 серпня. 

 

Читайте також
Відпочинок в Албанії: путівка у найцікавіші туристичні місця Балканської Адріатики (відео) Відпочинок в Албанії: путівка у найцікавіші туристичні місця Балканської Адріатики (відео)
Телеканал "ПравдаТУТ Львів" разом із туристичною компанією "IN.DI.GO. TRAVEL" розігрує дві путівки до казкової Албанії.
Сонячна Албанія: щасливий квиток у незабутню подорож (відео) Сонячна Албанія: щасливий квиток у незабутню подорож (відео)
Старовинні фортеці, райські пляжі та кришталево чисте море. Розіграш путівки до казкової Албанії від телеканалу "ПравдаТУТ Львів" та туристичної компанії "IN.DI.GO. TRAVEL" завершився.
Українці зможуть подорожувати до Туреччини без ПЛР-тестів вже з 15 травня Українці зможуть подорожувати до Туреччини без ПЛР-тестів вже з 15 травня
Вже з 15 травня українці зможуть літати до Туреччини без ПЛР-тесту, однак з іншою умовою - залишається в силі вимога заповнити спеціальну форму перед вильотом.
Loading...
Load next