На Львівщині померла найнижча мама в Україні (фото)

На Львівщині померла найнижча мама в Україні (фото)
Десять років тому Марія Українець стала найнижчою породіллею на території країни. Проте, згодом у неї діагностували онкологічне захворювання, втім 25 вересня вона померла.

У місті Червоноград, що на Львівщині в ніч на суботу, 25 вересня, померла найнижча мама України Марія Українець. Упродовж тривалого часу жінка боролася з онкологічним захворюванням, а понад усе на світі Марія мріяла погуляти на весіллі донечки та дочекатися онуків. Про це повідомила керівниця благодійного фонду “Здійснити мрію” Уляна Флишко на своїй сторінці у Facebook.

Марії Українець більше з нами немає... Боже, прийми її душу до себе, - написала жінка.

Українець мала діагноз гіпофізарний нанізм - карликовість. Жінка народилася з нормальною вагою - 3 кг 600 г, однак в підлітковому віці перестала рости. Проте, навіть при зрості всього 96 сантиметрів та з вагою у 26 кілограмів, у 2011 році Марія народила доньку Вероніку й стала найнижчою матір’ю в Україні

У Марії також був чоловік, який був зростом 1,87 см, проте він помер декілька років тому – його сильно побили на вулиці, тож жінка самостійно виховувала донечку. Після цього у Марії Українець діагностували онкологічне захворювання. Жінка довгий час боролась із хворобою та навіть перенесла важку операцію, проте рак виявився сильнішим і 25 вересня він забрав життя рекордсменки.

 

Читайте також
На Львівщині поблизу Червонограда у кар'єрі втопився неповнолітній хлопчик На Львівщині поблизу Червонограда у кар'єрі втопився неповнолітній хлопчик
Поблизу Червонограда рятувальники витягли із місцевого кар'єру на берег тіло 11-річного хлопчика.
Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото) Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото)
Поранений 53-річний місцевий мешканець у продавця одного з магазинів попросив допомоги. Продавець одразу ж викликав поліцію – на місце приїхали правоохоронці.
На Львівщині внаслідок ДТП загинули четверо осіб (відео) На Львівщині внаслідок ДТП загинули четверо осіб (відео)
На місці працюють медики та поліція. Поліція встановлює особи загиблих.
Loading...
Load next