Спорт без меж: безкоштовні тренажери встановили на "Арені Львів"

Спорт без меж: безкоштовні тренажери встановили на "Арені Львів"
На стадіоні «Арена Львів» офіційно відкрили новий спортивний простір. Тепер на 17 спортивних тренажерах можна безкоштовно робити вправи.

Тренажери встановили у межах ініціативи та за кошти компанії «Нова Пошта». Подібний майданчик раніше компанія облаштувала також у Києві на НСК «Олімпійський». Повідомляє ЛОДА.

Така ідея виникла минулого року, коли через карантин усі спортзали були закритими. Тому у компанії, яка вже багато років поспіль пропагує заняття спортом, вирішили створити для людей можливість займатися спортом на вулиці. Адже спорт – це запорука міцного здоров’я, - зазначає директорка з управління репутацією та маркетингу «Нової Пошти» Олена Плахова.

У відкритті майданчика взяв участь заступник голови Львівської ОДА з питань молоді та спорту, охорони здоров’я, культури, освіти та бюджету Іван Собко.

Спорт – це та галузь, яка об’єднує! Спортом займаються всі - незалежно від віку і статусу. Після закінчення навчання ми створюємо сім’ю, знаходимо себе професійно, але забуваємо про спорт. Це потрібно змінювати, тому що той, хто займається спортом, здоровий не тільки фізично, а й психологічно. Негативні думки і поганий настрій потрібно десь залишати – і це найкраще робити під час занять спортом, - каже Іван Собко.

Охочі зможуть безкоштовно займатись на тренажерах у час роботи стадіону «Арена Львів» – з 9:00 до 18:00. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Олімпійська родина: у Львові обрали найкращих спортсменів області (відео) Олімпійська родина: у Львові обрали найкращих спортсменів області (відео)
Найкращих спортсменів області обирали серед тих, хто впродовж цього та минулого років представляли Україну на міжнародній арені, виборовши першість на різноманітних змаганнях.
Врятувати людину до приїзду медиків допоможе зовнішній дефібрилятор: як користуватися (відео) Врятувати людину до приїзду медиків допоможе зовнішній дефібрилятор: як користуватися (відео)
У Львівській обласній військовій адміністрації з’явився зовнішній дефібрилятор. Його розмістили на першому поверсі одразу при вході до будівлі.
Loading...
Load next