"Торочать про зовнішнє управління і загніваючий захід": доньку Медведчука не пустили на навчання у Швейцарію

"Торочать про зовнішнє управління і загніваючий захід": доньку Медведчука не пустили на навчання у Швейцарію
Блогер Сергій Фурса із сарказмом висміяв ставлення проросійських депутатів України до Європи.

Дочку Віктора Медведчука не пустили навчатися у Швейцарію. Санкції. Підняли галас. Ви не розумієте… Про це пише український фінансист, експерт та блогер Сергій Фурса на своїй сторінці у Facebook. Передаємо в оригіналі.

Вони чому своїх дітей відправляють вчитись у Швейцарії й Лондони, Каліфорнії й Сорбони, хоч торочать про зовнішнє управління і загніваючий захід? Тому що потрібно знати ворога в обличчя. Тому що їм треба розуміти, як саме загніває.
 

Тому вони жертвують найдорожчим. Своїми дітьми. Відправляють їх у тил ворога. Щоб ті вивчили як працює Захід. Діти йдуть на це, щоб батьки тримали оборону. Вони вивчають ворога, розуміють як він діє і батьки тут можуть ефективніше протидіяти зовнішньому управлінню. Чому діти? Тому що тільки дітям вони можуть довіряти на 100%.
 

І так, це жорстоко. Відправляти своїх дітей у прогнилий світ Заходу, де діти ризикують підхопити заразу гейства, вірус невігластва, бактерію непослуху. І ця жертва має дати зрозуміти, наскільки ці люди віддані ідеї руського миру. Вони ладні пожертвувати власними синами й дочками заради того, щоб діти їх виборців залишилися вільними від спокус Заходу.



Вони б хотіли пожертвувати собою. Але це неможливо. Не може відомий адвокат Медведчук їхати навчатися у Швейцарію. Запізно. Бо тоді світова закуліса все зрозуміє відразу. Вони навіть вимушені для прикриття класти гроші в західні банки, купувати маєтки на лазурному узбережжі, хоч рідна Кирилівка завжди миліша. Це все заради справи. Справи їхнього життя.

Справи нашого життя, бо вони кладуть життя своє і своїх дітей для порятунку нас з вами від клятого Заходу. Вони своїм прикладом показують, як це небезпечно. Вони, як герої куштують отруєну страву тільки заради того, щоб ми вижили. І щоб виробити імунітет. Щоб розуміти, як боротися проти хтивого ворога.
 

Тому це не горе для Мєдвєдчука. Навпаки. У глибині душі він навіть щасливий, що санкції не дали його дочці поїхати на завдання. Дозволили залишитися у лоні православ'я, де можна кожного вечора набиратися сил, цілуючи святі мощі.
 

Але це провал. Провал операції по порятунку руського миру. І якщо одного дня ви прокинетесь поряд з дружиною, але зрозумієте, що ви гей, або що вам сильно кортить змінити стать, або зрозумієте, що Путін не є святим і не відправлений на Землю для порятунку людства — то знайте, це тому, що Захід не зупинили, це тому, що в один день захід зрозумів, як йому протистояти і залишив дочку Мєдвєдчука вдома.

Нагадаємо, доньку народного депутата від "Опозиційної платформи – За життя" Віктора Медведчука не пустили на навчання до Женеви. Їй анулювали візу. Про це заявив сам нардеп в своєму останньому інтерв'ю. Фрагменти з нього на своєму YouTube-каналі наводить журналіст та член української делегації у Тристоронній контактній групі щодо Донбасу Денис Казанський.

За словами Медведчука, на початку вересня його дочка збиралася виїхати на заняття. Однак, за два дні до цього їй повідомили про анулювання візи.

Західний світ тут проявився, — прокоментував таке рішення нардеп.

Також він знову заговорив про "зовнішнє управління США та Заходу".

Зі свого боку Казанський звернув увагу, що, незважаючи на критику Заходу, політик все ж таки збирався відправити свою дочку вчитися саме в одну із західних країн.

Нагадаємо, раніше Венедіктова прокоментувала підозру Порошенку та Медведчуку.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Loading...
Load next