«Опозиційна платформа — За життя» витратила державних 60 мільйонів гривень на рекламу

«Опозиційна платформа — За життя» витратила державних 60 мільйонів гривень на рекламу
Політичний самопіар.Політична партія отримала їх із Державного бюджету України та оплатила рекламні матеріали.Практично всі вони виходили на телеекранах.

Політичний самопіар.

Політична партія отримала їх із Державного бюджету України та оплатила рекламні матеріали.

Практично всі вони виходили на телеекранах. Найбільшу частину коштів отримав телеканал «112 Україна», а саме 23 мільйони.

Ще 16 мільйонів гривень було за послуги просування телерадіокомпанії «Нові комунікації». Це вирахували в Комітеті виборців. Гроші реалізували в першому кварталі.

Загалом же, «Опозиційна платформа — За життя» за цей період витратила 63 мільйони. Гроші отримано в рамках відшкодування витрат партії на передвиборчу агітацію під час останніх парламентських виборів.

В комітеті виборців додають, що така реалізація державних коштів – це гроші на вітер, оскільки партії повинні вкладати капітал у розвиток своїх політсил, а не на самопіар. Більш того, подібну ситуацію можна розцінювати, як порушення чинного законодавства.

Голова КВУ Олексій Кошель пояснив, що слід внести зміни до закону “Про політичні партії в Україні” і заборонити партіям витрачати фінанси з державного бюджету на оплату реклами».

Також він додав: "На практиці це означає витрачання бюджетних коштів на вітер, адже замість того, щоб витрачати кошти на розвиток партії, ОПЗЖ витрачає бюджетні кошти на самопіар".

Нагадаємо, що в “Укрзалізниці” новий директор. У складі правління «Укрзалізниці» відбулася ротація.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Зеленський призначив очільницю місії України при НАТО Зеленський призначив очільницю місії України при НАТО
Президент України Володимир Зеленський призначив Наталію Галібаренко главою місії України при НАТО.
Loading...
Load next