Подружжя Медведчуків вирушили на відпочинок до Криму

Подружжя Медведчуків вирушили на відпочинок до Криму
Кримські канікули. Нардеп від «Опозиційної платформи - За життя» і водночас кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук разом зі своєю дружиною у неділю в'їхали до захопленого Криму.

Кримські канікули.

Нардеп від «Опозиційної платформи - За життя» і водночас кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук разом зі своєю дружиною у неділю в'їхали до захопленого Криму.

За даними двох незалежних один від одного джерел, Медведчук із Марченко та ще кількома людьми на автомобілі «Мерседес» в'їхали до анексованого півострова через пункт пропуску «Каланчак».

Цю інформацію підтвердив і речник політика. Він зауважив, що у Медведчука почалася відпустка, і він її проведе разом  із сім'єю в Криму.

Додамо, що місяць тому стало відомо – після російської анексії півострова у кума Путіна там з'явився бізнес і коштовна нерухомість.

Згідно з декларацією, дружина Медведчука має земельну ділянку під Ялтою площею понад п'ять тисяч квадратних метрів, а також будинок, який став власністю у 2013.

Варто зазначити, що Медведчук і його дружина з початку 2000-х є кумами президента РФ Володимира Путіна і Світлани Медведєвої - дружини російського експрем'єр-міністра Дмитра Медведєва.

А влітку 2012 року Путін після зустрічі з тодішнім президентом України Віктором Януковичем приїжджав до Медведчука в маєток біля Ялти у Криму.

Нагадаємо, що ДБР закрило справу Порошенка. Таку заяву зробили в пресслужбі відомства.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
«Європейська Солідарність» обрала голову Львівської міської парторганізації
Понад півтисячу делегатів та нагальні партійні питання - просто неба з дотриманням карантинних обмежень відбулися загальні збори Львівської міської організації політичної  партії «Європейська с
Законопроєкт про олігархів направлено на підпис Володимиру Зеленському Законопроєкт про олігархів направлено на підпис Володимиру Зеленському
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук підписав Закон «Про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)» (№5599) і направив його на підпис Президенту.
Іспанське видання El Pais оприлюднило відповіді США і НАТО на вимоги Росії щодо гарантій безпеки Іспанське видання El Pais оприлюднило відповіді США і НАТО на вимоги Росії щодо гарантій безпеки
Напередодні Сполучені Штати отримали письмову відповідь від Москви після того, як вони надіслали власні письмові відповіді щодо пропонованих Росією "гарантій безпеки".
Loading...
Load next