Представники «ВАРТИ» у Львові їздили на Сихові на електросамокатах

Представники «ВАРТИ» у Львові їздили на Сихові на електросамокатах
Окрім того, вони долучилися до відзначення всесвітнього дня боротьби з поліетиленом."Ми хочемо привернути увагу львів’ян і супермаркетів до екологічних екопакетів, які складаються з кукурудзяного кр

Окрім того, вони долучилися до відзначення всесвітнього дня боротьби з поліетиленом.

"Ми хочемо привернути увагу львів’ян і супермаркетів до екологічних екопакетів, які складаються з кукурудзяного крохмалю. Він розкладається за 90 днів. І не шкодять екології", - зазначає кандидат у депутати Львівської міськради від політичної партії «ВАРТА» Данило Коць.

Загалом організатори акції сподіваються, що більшість львів’ян згодом таки перейдуть на користування альтернативними видами транспорту. Й окрім цього, щоб місто зрештою також переходило на більш екологічний громадський транспорт.

За словами активіста Сергія Канюка, важливо, аби мешканці міста Лева більше користувались електросамокатами. Зараз партія працює над стратегією розвитку «5 років – 55 кроків».

Наразі для впровадження більшої кількості альтернативних видів транспорту треба й додатково створити для них відповідну інфраструктуру, розповідають представники «ВАРТИ».

"Моя мета, щоб Львів став одним з топових екологічних міст Європи. Для того, звісно, що нам потрібно більше доріжок, якими люди зможуть пересуватися на електросамокатах, велосипедах та транспорті, який не шкодить екології", - додав Данило Коць.

Додамо, для популяризації альтернативних видів пересування Львовом організатори цього екопробігу планують влаштувати подібні акції і в інших районах міста Лева.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next