"Нехай сходять в них на парад!": у Раді депутатки вручили міністру оборони туфлі на підборах (фото)

"Нехай сходять в них на парад!": у Раді депутатки вручили міністру оборони туфлі на підборах (фото)
Під час виступу Кондратюк туфлі стояли на трибуні, проте, згодом їх демонстративно вручили міністру Тарану.

Заступниця Голови Верховної Ради Олена Кондратюк та народні депутати вимагають у міністра оборони Андрія Тарана провести розслідування щодо ідеї змусити жінок-військових крокувати на військовому параді до Дня Незалежності в туфлях на підборах. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook депутатка від “Європейської Солідарності” Ірина Геращенко та опублікувала відповідні фото.

Депутатки "Європейської Солідарності", Платформа "Безпека. Жінки.Мир" вручили міністру Тарану і Верховному Головнокомандуючому Зеленському підбори.

Нехай сходять в них на парад!, - написала у дописі Геращенко.

Зокрема, віцеспікерка Олена Кондратюк і представники міжфракційного об'єднання "Рівні можливості" зробили заяву з трибуни парламенту, повідомляє "Українська правда".

Ви знаєте, як багато жінок надихнулися після цих змін іти і служити у військах. І як можна спаплюжити цю просту ідею натхнення. Це провести військовий парад до 30-річчя нашої незалежності, де військові жінки повинні крокувати на підборах. Цей лютий треш, вибачте, ми побачили на сайті Міністерства оборони, - заявила Кондратюк.

Фото видання "Букви"

Окрім цього віцеспікерка закликала провести службове розслідування та “доповісти суспільству, хто прийняв таке рішення; відзвітувати, скільки коштів було витрачено на закупівлю цього взуття з наших податків і хто понесе матеріальну відповідальність за це”

Нагадаємо, що українські дівчата-військові щодня тренуються марширувати на підборах до військового параду на День Незалежності. Однак, користувачів мережі таке рішення обурило й вони заявляють, що це суперечить цінностям НАТО. У коментарях під дописом Міноборони українці обурювались та писали, що це перетворить військовий парад "на фарс", і взагалі "це - треш".

Читайте також
"Якщо мені запропонують, я розгляну можливість": скандальна Верещук може очолити Міноборони (відео) "Якщо мені запропонують, я розгляну можливість": скандальна Верещук може очолити Міноборони (відео)
У скандальної "слуги народу" Ірини Верещук амбітні плани на свою депутатську кар'єру - нардепка не лише очолює підкомітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, а й хотіла б стати очільником Міністерства оборони.
Посольство США відреагувало на схвалення змін до українського Земельного кодексу Посольство США відреагувало на схвалення змін до українського Земельного кодексу
У Посольстві Сполучених Штатів, що у Києві відреагували на ухвалені учора зміни Верховною Радою до Земельного кодексу України та низки законодавчих актів для удосконалення системи управління земельними відносинами.
ЦВК офіційно визнала Василя Вірастюка депутатом Верховної Ради ЦВК офіційно визнала Василя Вірастюка депутатом Верховної Ради
Центральна виборча комісія офіційно визнала кандидата від партії "Слуга народу" Василя Вірастюка переможцем на виборах народного депутата на скандальному 87 окрузі, що на Івано-Франківщині.
Loading...
Load next