Росія попередила Україну про "різанину" на Донбасі у разі зміни Мінських угод

Росія попередила Україну про "різанину" на Донбасі у разі зміни Мінських угод
Міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров заявив, що зміни у Мінських угодах можуть призвести до неминучої “різанини на Донбасі”.

Про це російський посадовець Лавров заявив в інтерв’ю виданню "РИА Новости" та пропагандистському журналісту Дмитру Кисельову, повідомляє пресслужба МЗС Росії.

"Зрозуміло, що якщо вони зробили б так, якби їм хтось дозволив би зробити так, то там була б різанина за великим рахунком", - заявив Сергій Лавров.

Також, за його словами, війни на Донбасі "можна і потрібно уникнути".  Зазначимо, що під час інтерв'ю Лавров також згадав й про слова президента Зеленського щодо планів взяти під повний контроль кордон з Росією, а вже після розібратися з виборами і амністією.

Нагадаємо, що Російська Федерація сформувала список із 10 недружніх країн в який входить і Україна. Окрім того, там є Австралія, Канада, США та ще низка країн, які входять до складу Європейського Союзу.

Читайте також
Позачергове засідання ТКГ: Арестович заявив, що Росія відмовилась з певних причин Позачергове засідання ТКГ: Арестович заявив, що Росія відмовилась з певних причин
Через нещодавно загибель мирного жителя на Донбасі, Російська Федерація відмовилась від участі у позачерговому засіданні ТКГ.
Кравчук про відведення військ РФ: "Ми не повинні заспокоюватися" Кравчук про відведення військ РФ: "Ми не повинні заспокоюватися"
Перший президент України, Леонід Кравчук заявив, що відведення російських військ від українських кордонів і з території окупованого Криму не привід для України та світової громадськості розслаблятися.
Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО
Президенти Білорусі та Російської Федерації обговорили теперішню ситуацію в Україні й домовилися зустрітися найближчим часом, щоб обговорити наявні проблеми в їх країнах.
Loading...
Load next