Натякнув на вихід з партії: Кива звинуватив Бойка в продажі "ОПЗЖ" на Полтавщині (відео)

Натякнув на вихід з партії: Кива звинуватив Бойка в продажі "ОПЗЖ" на Полтавщині (відео)
Ілля Кива неодноразово потрапляв в скандали через свою неадекватну поведінку. Так, цього разу нардеп вимагає від Бойка пояснити, яка роль самого Киви в розвитку ОПЗЖ при цьому він не підбирав слів й ображав своїх однопартійців.

Скандальний народний депутат Ілля Кива звинувачує свого соратника Юрія Бойка у продажі франшизи партії "ОПЗЖ" одному із бізнесменів на Полтавщині. Стратегічна рада партії ОПЗЖ затвердила розподіл відповідальності на окрузі між крилом Рабіновича – Медведчука і Бойко – Льовочкіна, а причиною для обурення з боку Киви стало те, що Карлівський район віддали під його відповідальність, повідомляє видання "Полтавщина".

Однак, Кива натякнув на вихід з партії після того, як його однопартійці нібито продали його округ у Полтавській області іншим людям, а Кива тим часом за його словами вже розпочав підготовку до перевиборів і поїхав на місце формувати команду - це його і розізлило. Свої думки з цього приводу нардеп виклав у відеозверненні до глави партії Юрія Бойка.

У Полтавській області, в Карлівському районі назначені перевибори. За рішенням, було розподілення в області відповідальності між крилом Рабіновича-Медведчука і Бойка-Льовочкіна. За рішенням, Карлівський район відійшов під юрисдикцію Киви Іллі Володимировича, - заявив нардеп.

ЗМІ пишуть, що Кива записав це відео у чат партії, але його оприлюднили його колеги.

 У мене питання: скільки це буде продовжуватися? Що мені потрібно сказати чи зробити, щоб мої дії не обнулялися комерційними діями окремих під***сів? – звернувся до Бойка Кива.

Згодом він звинуватив Бойка у тому, що продаж франшизи було нібито погоджено безпосередньо з ним. Він наголосив, щоб керівництво партії навело лад, "бо у цьому безладі, за великим рахунком, вже існувати неможливо".

"Поки я борюся за інтереси партії, окремі **** нею торгують", - додав нардеп.

Зокрема, за інформацією полтавських ЗМІ, "місцевий бізнесмен" про якого говорив Кива — це Юрій Кобченко, який у 2020 році невдало балотувався депутатом в облраду від "Слуги народу". Він також має вплив на місцеві партії "Рідне місто", "Пропозиція", частину "Слуги народу".

Увага! На відео присутня ненормативна лексика.

Нагадаємо, що народний депутат ОПЗЖ Ілля Кива нещодавно склав іспит для отримання права на заняття адвокатською діяльністю в Україні. Раніше він заявив, що не розуміє, чому такий ажіотаж щодо цієї інформації, адже має дві вищі освіти з юриспруденції й заявив, що він "як християнин із християнськими чеснотами" повинен надати Зеленському кваліфікований захист і допомогу.

Читайте також
"Легко приклеїти ярлик "тупиці чи бика": Кива заявив, що навмисно створює навколо себе скандальні ситуації "Легко приклеїти ярлик "тупиці чи бика": Кива заявив, що навмисно створює навколо себе скандальні ситуації
Політик каже, що упродовж багатьох років працював над відповідним образом.
Депутати від ОПЗЖ провели акцію в Києві з радянськими прапорами Депутати від ОПЗЖ провели акцію в Києві з радянськими прапорами
Проросійський нардеп Віктор Медведчук та лідер партії ОПЗЖ Юрій Бойко взяли участь в акції до Дня перемоги, яка проходила з червоними прапорами та покладанням квітів.
Кива VS Вірастюк: нардеп від "ОПЗЖ" прокоментував ймовірний двобій із "слугою народу" (відео) Кива VS Вірастюк: нардеп від "ОПЗЖ" прокоментував ймовірний двобій із "слугою народу" (відео)
Ілля Кива прокоментував можливий двобій з членом фракції "Слуга народу" й силачем світу Василем Вірастюком.
Loading...
Load next