"Тисну руку, обіймаю!": Дмитро Гордон відповів на заяву Порошенка щодо позову на нього в суд (відео)

"Тисну руку, обіймаю!": Дмитро Гордон відповів на заяву Порошенка щодо позову на нього в суд (відео)
Учора, адвокати п'ятого президента України Петра Порошенка заявили, що мають намір судитись з Дмитром Гордоном через його висловлювання про "змову Порошенка з Путіним". Відповідь Гордона на цю заяву не змусила себе довго чекати.

Приводом для позову стала заява, яку журналіст Дмитро Гордон зробив 7 травня в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера". Пізно ввечері, 12 травня, Гордон на своєму YouTube-каналі опублікував відео у якому звернувся до Петра Порошенка та відповів щодо його намірів зустрітись у суді.

"Що ж так обурило Петра Олексійовича? Петра Олексійовича обурило те, що в п'ятницю на "Свободі слова" у Савіка Шустера я сказав, що вважаю, що керівництво України та Росії вступило у злочинну змову", - зазначив журналіст.

Після цього Гордон продемонстрував у відео фрагмент програми "Свобода слова Савіка Шустера" зі своєю участю, висловлювання журналіста під час якого й обурили сторону Порошенка. Проте, згодом у саркастичній формі Дмитро Гордон заявляє, що судитись Порошенко хоче не через Маріуполь та висловлювання журналіста, а через ревнощі.

"Нещодавно я випустив цукерки "Гордон у шоколаді", а оскільки Петро Олексійович теж випускає цукерки, але тільки "Гівно в шоколаді", от він і обурився: як це так? Мовляв, я переходжу йому дорогу, і тепер законодавцем мод у шоколадних цукерках буде не він", - розповів журналіст.

У відео згадав Дмитро Гордон й про те, що адвокат Ілля Новіков, який виголошував заяву про намір Порошенка подавати на нього позов, має російське походження. Своєю чергою журналіст знову ж таки насміхнувся над Порошенком й порадив йому звернувся до свого давнього друга і спільника, чудового юриста Віктора Володимировича Медведчука, однак згодом додав, що йому зараз не до цього.

"У будь-якому разі суд із Петром Олексійовичем Порошенком стане захопливим видовищем, за яким в онлайн-режимі будуть спостерігати мільйони людей у всьому світі. Приголомшлива історія! Подарунок, кращий за який придумати важко. Петре Олексійовичу, із задоволенням з вами посуджуся. Судитися – так судитися. Тисну руку, Петре Олексійовичу, обіймаю!", - наголосив Гордон.

Нагадаємо, що адвокати експрезидента та лідера партії "ЄС" Порошенка судитимуться з українським журналістом Дмитром Гордоном через його висловлювання про "змову з Путіним" та нібито навмисної "здачі" Маріуполя проросійським бойовикам у 2014 році.

 

Читайте також
Порошенко має намір судитись з Гордоном за наклеп про "змову з Путіним" (відео) Порошенко має намір судитись з Гордоном за наклеп про "змову з Путіним" (відео)
Адвокати експрезидента та лідера партії "ЄС" Порошенка судитимуться з українським журналістом Дмитром Гордоном через його висловлювання про "змову з Путіним" та нібито навмисної "здачі" Маріуполя проросійським бойовикам у 2014 році.
Порошенко подав на Зеленського до суду: адвокати експрезидента вимагають оприлюднити всі оригінали “плівок Бігуса” Порошенко подав на Зеленського до суду: адвокати експрезидента вимагають оприлюднити всі оригінали “плівок Бігуса”
Адвокати Порошенка подали позов до суду на Зеленського та вимагають оприлюднити всі так звані “записи Бігуса” у первісному вигляді.
Порошенко подав до суду на Гордона через звинувачення у "змові з Путіним" (відео) Порошенко подав до суду на Гордона через звинувачення у "змові з Путіним" (відео)
Експрезидент України та лідер партії "Європейська Солідарність" подав позов на українського журналіста Дмитра Гордона, який звинуватив Порошенка у "здачі Маріуполя в 2014 році".
Loading...
Load next