Справа Семенченка: СБУ відправила його у кардіореанімацію, а потім до суду

Справа Семенченка: СБУ відправила його у кардіореанімацію, а потім до суду
Служба безпеки України відправила екснардепа Семена Семенченка, якого підозрюють у створенні незаконного збройного формування та обстрілі телеканалу "112 Україна" в кардіологічну реанімацію. Відомо також, що о 14:00 його мали одразу доставити на засідання суду.

Ув'язнений під варту за підозрою в створенні приватної військової компанії та обстрілі телеканалу "112 Україна" у 2019 році "екскомбат" Семен Семенченко сьогодні вночі 17 травня був у екстреному порядку доправлений в кардіореанімацію. 

Про це повідомила його дружина Наталка Музика на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"СБУ на вихідних відправило Семена Семенченко в кардіореанімацію. Стан на сьогодні з’ясовуємо, знаходиться Семен не в палаті для затриманих, як зазвичай", - повідомила дружина Семенченка.

Водночас жінка також повідомила, що про стан чоловіка їй поки нічого невідомо, проте до нього вже допустили адвоката. Зокрема згодом дружина "екскомбата" Семенченка повідомила, що сьогодні, 17 травня о 14:00 відбудеться суд у справі Семенченка

"Зараз СБУ Семена Семенченка конвоює з реанімації в лікарні швидкої допомоги в залу суду. Це просто беззаконня і свавілля, інших слів не має", - наголосила Музика.

Нагадаємо, що наприкінці березня Служба безпеки України оголосила підозру депутату Семену Семенченку у створенні незаконного збройного формування.

Зрештою 14 травня, правоохоронці СБУ повідомили про підозру колишньому нардепу Семену Семенченку, якого цього разу звинувачують також і в обстрілі телеканалу "112 Україна", який трапився у липні 2019 року.

Читайте також
Голодує майже 36 днів: під час засідання суду Семенченку стало зле (фото) Голодує майже 36 днів: під час засідання суду Семенченку стало зле (фото)
Після зміни запобіжного заходу з домашнього арешту на тримання під вартою колишній народний депутат Семен Семенченко оголосив голодування, яке триває вже 36 день.
Медведчук розповів де знаходиться його соратник та підозрюваний у держзраді Тарас Козак Медведчук розповів де знаходиться його соратник та підозрюваний у держзраді Тарас Козак
Кум Путіна та проросійський депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук, якому вчора обрали запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт розповів, що його соратник Тарас Козак, якого також звинувачують у державній зраді, наразі перебуває на лікуванні в Білорусі.
Депутату Семенченку повідомили про підозру
Служба безпеки України підозрює депутата Семена Семенченка у створенні незаконного збройного формування. Йому оголосили підозру.
Loading...
Load next