Прийшов до тями, але не говорить: Леонід Кравчук перебуває в реанімації - ЗМІ

Прийшов до тями, але не говорить: Леонід Кравчук перебуває в реанімації - ЗМІ
Наприкінці червня стало відомо, що стан здоров'я Леоніда Кравчука погіршився. Наразі 87-річний політик перебуває в одній із клінік німецького міста Мюнхен - він отямився після коми та перебуває у реанімації.

Перший президент України, 87-річний Леонід Кравчук, який переніс складну операцію, вийшов з коми та наразі перебуває у палаті реанімації в одній з клінік німецького міста Мюнхен - "Munich university clinic". Відомо, що політик вже впізнає свого онука Андрія, який постійно перебуває із дідусем, однак поки що не може самостійно говорити, повідомляє Telegram-канал "Політика Країни", посилаючись на джерела в оточенні ексглави держави.

Наскільки мені відомо, він прийшов до тями, впізнає свого онука, але говорити не може, - зазначив співрозмовник.

Відомо, що у Німеччині йому роблять різні аналізи, аби зрозуміти, як він потрапив у стан коми, і які шанси на повне відновлення після операції, яку він переніс в Україні.

Нагадаємо, що про погіршення здоров'я першого президента стало відомо 28 червня, коли він пропустив урочисте засідання Верховної Ради з нагоди Дня Конституції. Згодом 87-річний Леонід Макарович після складної операції на серці провів понад місяць в реанімації на апараті штучної вентиляції легенів. Лікарі оцінювали його стан як складний. Згодом стало відомо, що Кравчука перевезли до Німеччини, де він проходитиме тривалу реабілітацію.

Зокрема, сім'я Леоніда Кравчука заборонила медикам повідомляти подробиці його самопочуття, тому київські медики не давали жодних коментарів щодо стану першого президента. 

Читайте також
Перший президент Кравчук переніс операцію на серці – ЗМІ Перший президент Кравчук переніс операцію на серці – ЗМІ
Наразі Леонід Кравчук відновлюється після операції в лікарняній палаті. Однак, про стан його здоров'я поки нічого невідомо.
Кравчук перебуває в реанімації: рідні заборонили лікарям коментувати стан першого президента Кравчук перебуває в реанімації: рідні заборонили лікарям коментувати стан першого президента
Леонід Кравчук майже місяць перебуває в реанімації після операції на серці. Наразі лікарі не коментують стан українського політика, однак відомо, що він різко погіршився.
Справа Семенченка: СБУ відправила його у кардіореанімацію, а потім до суду Справа Семенченка: СБУ відправила його у кардіореанімацію, а потім до суду
Служба безпеки України відправила екснардепа Семена Семенченка, якого підозрюють у створенні незаконного збройного формування та обстрілі телеканалу "112 Україна" в кардіологічну реанімацію. Відомо також, що о 14:00 його мали одразу доставити на засідання суду.
Loading...
Load next