Голодує майже 36 днів: під час засідання суду Семенченку стало зле (фото)

Голодує майже 36 днів: під час засідання суду Семенченку стало зле (фото)
Після зміни запобіжного заходу з домашнього арешту на тримання під вартою колишній народний депутат Семен Семенченко оголосив голодування, яке триває вже 36 день.

Колишньому депутату Семену Семенченку, якого підозрюють у створенні незаконного збройного формування та обстрілі телеканалу "112 Україна", стало зле під час сьогоднішнього засідання у Солом'янському райсуді Києва. Чоловіку довелось викликати швидку, а під час засідання суду у зв'язку із погіршенням стану здоров'я було оголошено перерву, повідомив сам Семенченко на своїй сторінці у Facebook.

Так, під час виступу на засіданні суду Семенченко повідомив, що йому погано.

В судовому засіданні оголошено перерву. Під час промови Семен Семенченко стало зле, викликали швидку. Сьогодні 36 день голодування… - йдеться у повідомленні.

Раніше, 20 серпня, після зміни запобіжного заходу з домашнього арешту на тримання під вартою Семенченко оголосив про початок безстрокового головування, яке триває вже майже 40 днів

Не приймаю їжу з моменту повторного арешту, але робив це неофіційно – перевіряв силу волі. Сьогодні офіційно про це заявляю і починаю новий відлік, - додав Семенченко під час засідання суду.

Нагадаємо, що 26 березня Семен Семенченко був заарештований за підозрою в створенні незаконного збройного формування. Згодом, 14 травня, повідомили про підозру колишньому нардепу Семену Семенченку, якого цього разу звинувачують в обстрілі телеканалу "112 Україна" у липні 2019 року.

Проте, 14 липня екскомандиру батальйону "Донбас" та колишньому депутату Семену Семенченку пом'якшили запобіжний захід та відпустили під цілодобовий домашній арешт, зобов’язавши його носити електронний браслет. Однак, згодом цей запобіжний захід змінили на тримання під вартою.

Читайте також
Екснардепа Семенченка випустили з СІЗО під домашній арешт Екснардепа Семенченка випустили з СІЗО під домашній арешт
Наприкінці березня Служба безпеки України оголосила підозру депутату Семену Семенченку у створенні незаконного збройного формування. Також чоловіка підозрюють в обстрілі телеканалу "112 Україна", який трапився у липні 2019 року.
Путін прокоментував домашній арешт свого кума Медведчука Путін прокоментував домашній арешт свого кума Медведчука
Президент Росії, Володимир Путін відреагував на запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт свого кума та депутата Верховної Ради України Віктора Медведчука.
Не посадили за держзраду: суд відправив Медведчука під цілодобовий домашній арешт Не посадили за держзраду: суд відправив Медведчука під цілодобовий домашній арешт
Печерський районний суд Києва ухвалив рішення відправити під цілодобовий домашній арешт кума Путіна та депутата від фракції "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука до 9 липня.
Loading...
Load next