"Допомога блудній вівці": Кива заявив, що готовий бути адвокатом для Зеленського (відео)

"Допомога блудній вівці": Кива заявив, що готовий бути адвокатом для Зеленського (відео)
Раніше стало відомо, що в січні 2021 року народний депутат від "ОПЗЖ" Ілля Кива склав іспит для набуття права на заняття адвокатською діяльністю.

Народний депутат ОПЗЖ Ілля Кива нещодавно склав іспит для отримання права на заняття адвокатською діяльністю в Україні. Раніше він заявив, що не розуміє, чому такий ажіотаж щодо цієї інформації, адже має дві вищі освіти з юриспруденції. Проте, цього разу скандальний депутат заявив, що він як християнин захищатиме Володимира Зеленського в суді.

Про це він заявив у коментарі журналісту Денисові Кошельнику, який опублікував відповідне відео у Instagram. Зокрема, Кива переконаний, що він "як християнин із християнськими чеснотами" повинен надати Зеленському кваліфікований захист і допомогу.

Допомога блудній вівці, яка, можливо, не зі зла, а через відсутність розуміння, зробила ті помилки, за які прийде покарання. Так ось, я як християнин захищатиму Володимира Зеленського в суді. Бо кожна людина має право на захист. Бо кожна людина має право на справедливість. Бо в нашій країні передусім презумпція невинності. І ми маємо навчитися пробачати і захищати ближнього, - наголосив нардеп віж "ОПЗЖ".

Після закінчення промови Іллі Киви, журналіст відповів йому "Амінь" на, що нардеп сказав також "Амінь!" та пішов до своїх колег, які ймовірно проводили акцію або ж мітинг.

Нагадаємо, що раніше Кива заявляв, що "адвокатура - ця частина тієї історії", яку він "хотів для себе освоїти". Окрім цього, він зазначив, що "найближчим часом адвокати будуть потрібні хлопцям з 95 кварталу".

Окрім цього, іспит на адвоката Кива склав у Закарпатті й на запитання журналістів, чому саме в там він це зробив, хоча сам проживає в Києві, депутат заявив, що йому вже 44 роки й він сам може визначити, де йому складати іспит. Згодом він також додав: "Чому на Закарпатті? Тому що Закарпаття – це край вічно красивої природи, і я поєднував корисне з приємним".

Читайте також
Вперше в Україні народного депутата судитимуть за кнопкодавство (відео) Вперше в Україні народного депутата судитимуть за кнопкодавство (відео)
Позафракційний нардеп Владислав Поляк став першим депутатом, який підпадає під дію закону про криміналізацію неособистого голосування - кнопкодавства.
Скандальний Кива похвалив режим Лукашенка й підтримав затримання Протасевича Скандальний Кива похвалив режим Лукашенка й підтримав затримання Протасевича
Скандальний депутат Верховної Ради від партії "ОПЗЖ" Ілля Ківа вже не вперше похвалив режим самопроголошеного президента Білорусі Лукашенка та спецоперацію із затримання опозиціонера та журналіста Telegram-каналу Nexta Романа Протасевича.
Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду
Центральна виборча комісія оскаржила рішення Верховного Суду щодо встановлення результатів виборів в одномандатному виборчому окрузі № 87 Івано-Франківської області. Оскільки Верховний Суд скасував протокол ЦВК про визнання Василя Вірастюка обраним депутатом.
Loading...
Load next