Медведчук розповів де знаходиться його соратник та підозрюваний у держзраді Тарас Козак

Медведчук розповів де знаходиться його соратник та підозрюваний у держзраді Тарас Козак
Кум Путіна та проросійський депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук, якому вчора обрали запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт розповів, що його соратник Тарас Козак, якого також звинувачують у державній зраді, наразі перебуває на лікуванні в Білорусі.

Про це Медведчук заявив у залі Печерського районного суду Києва у відповідь на запитання журналістки hromadske.

"Я знаю, де знаходиться Народний депутат Тарас Козак. Він знаходиться на лікуванні в Білорусі", - зазначив Медведчук.

При цьому він  також повідомив, що спілкувався з Козаком після того, як стало відомо, що в Офісі генерального прокурора їм обом підписали підозру у державній зраді та замаху на розкрадання національних ресурсів в Криму.

"Це мій друг, це член політради нашої партії, звичайно, ми контактуємо", - наголосив народний депутат.

Нагадаємо, що Тараса Козака також підозрюють у державній зраді, як і Віктора Медведчука, 11 травня відповідну підозру підписала генеральний прокурор України Ірина Венедіктова.

Зокрема, учора, 13 травня, Печерський районний суд Києва ухвалив рішення відправити під цілодобовий домашній арешт кума Путіна та депутата від фракції "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука до 9 липня.

Читайте також
Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова не підтвердила інформацію проросійського депутата та кума Путіна Віктора Медведчука про те, що підозрюваний у державній зраді Тарас Козак перебуває на лікуванні в Білорусі.
СБУ отримала дозвіл на затримання підозрюваного у держзраді Тараса Козака СБУ отримала дозвіл на затримання підозрюваного у держзраді Тараса Козака
Раніше слідчі Служби безпеки України оголосили Козака у розшук. За словами Віктора Медведчука, його однопартієць та соратник наразі перебуває у Білорусі "на лікуванні".
Офіс генпрокурора проситиме суд взяти Медведчука під варту Офіс генпрокурора проситиме суд взяти Медведчука під варту
В Офісі генпрокурора заявили, що провели процесуальні дії з підозрюваним депутатом Віктором Медведчуком та вручили йому клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Loading...
Load next