У Офісі Президента розглядають можливість звільнення Авакова, – ЗМІ

У Офісі Президента розглядають можливість звільнення Авакова, – ЗМІ
Офіс президента може ввести в дію торішню постанову Верховної Ради щодо звільнення міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Ймовірно це станеться у вересні, коли стартує наступна парламентська сесія.

В "Слузі народу" підтвердили, що президент розглядає можливість відставки міністра внутрішніх справ України. Про це пише НВ, посилаючись на співрозмовників з фракції "Слуга народу".

На осінь вони (Офіс президента, – ред.) спробують прибрати Авакова. Схоже, президент вже відчув, що може і сам усім управляти, — розповів один з депутатів.

За інформацією "слуг", доля Авакова може вирішитися вже цієї осені, якщо таке рішення буде прийнято. Однак, наразі немає остаточної згоди з приводу того, як це реалізувати. Зокрема, звільнення Авакова надасть перевагу Зеленському та перетворить ОП на одноосібний орган ухвалення рішень у державі.

Зазначимо, що Арсен Аваков очолив міністерство внутрішніх справ у лютому 2014 року й керує відомством дотепер. Громадськість звинувачує його у невдалій поліцейській реформі, що призвела до потрапляння в ряди правоохоронців кадрів, котрі були причетні до розгонів й розстрілів учасників Євромайдану у 2014 році.

Читайте також
Колишній співробітник міліції займався підпільним виготовленням зброї під вивіскою «ремонт побутової техніки» Колишній співробітник міліції займався підпільним виготовленням зброї під вивіскою «ремонт побутової техніки»
У Запорізькій області нейтралізовано злочинну групу, яка займалась нелегальним збутом засобів ураження.
Loading...
Load next