У Кабміні назвали вартість святкування Дня незалежності України

У Кабміні назвали вартість святкування Дня незалежності України
На святкування 30-ї річниці незалежності України планують витратити майже 5,5 мільярдів.

Кабінет міністрів планує витратити на святкування 30-ї річниці незалежності України 5,423 мільярда гривень. Про це йдеться у висновку Міністерства фінансів України до проєкту постанови Уряду, опублікованому РБК-Україна.

Зокрема, у графі "Вартісна величина впливу на показники бюджетів", Мінфін зазначає, що реалізація всіх передбачених в розпорядженні заходів та відзначення 30-ї річниці потребуватиме коштів з державного та місцевих бюджетів в обсязі 5 423,2 млн грн, у тому числі додаткова потреба становитиме 840,5 млн грн

Також зазначають, що додаткова потреба бюджетних коштів, необхідна для реалізації окремих заходів в межах святкування, становить 1,6 млрд грн.

У висновку документа дозволяють заходи в межах цього фінансового забезпечення. Ті, що потребують додаткових виділень, рекомендують виключити. Інші джерела фінансування не забороняються.

Нагадаємо, що на пресконференції Володимира Зеленського, яка відбулась 20 травня за підсумками двох років роботи на посаді президента держави, презентували офіційний символ 30-річчя Незалежності України - синю квітку, що розцвітає. Цьогорічними авторами символи святкування стали львів'яни, які безкоштовно розробили логотип, який символізує розквіт України.

Читайте також
Масштабне святкування Дня Незалежності: вартість 30-річниці обійшлась Україні в рекордну суму (відео) Масштабне святкування Дня Незалежності: вартість 30-річниці обійшлась Україні в рекордну суму (відео)
Найдорожче святкування незалежності в історії України - цьогоріч на усі заходи витратили майже дві сотні мільйонів гривень.
Скандальний День Незалежності України: російські гастролери та рекордні витрати на святкування (відео) Скандальний День Незалежності України: російські гастролери та рекордні витрати на святкування (відео)
Найдорожчий та найскандальніший в історії. Саме так можна охарактеризувати відзначення цьогорічного Дня Незалежності. Бюджет святкування перевершив усі попередні рекорди й нарешті можна підбити підсумки скільки влада витратила грошей на грандіозне святкування.
Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України
На сьогоднішній пресконференції Володимира Зеленського, яка розпочалась о 12 годині за підсумками двох років роботи на посаді президента держави презентували офіційний символ 30-річчя Незалежності України - синю квітку, що розцвітає.
Loading...
Load next