У МЗС запропонували посилити співпрацю ВМС країн НАТО та України в Чорному морі

У МЗС запропонували посилити співпрацю ВМС країн НАТО та України в Чорному морі
У МЗС запропонували оцінити можливості посилення співпраці військово-морських сил країн-членів НАТО та України в басейні Чорного моря

Очільник МЗС Дмитро Кулеба та Румунії Богдан Ауреску на полях Анталійського дипломатичного форуму обговорили можливість посилення співпраці країн НАТО та України в Чорному морі. Як повідомили у пресслужбі МЗС, Кулеба ініціював обговорення подальших кроків на шляху євроатлантичної інтеграції України.

Відомо також, що Дмитро Кулеба запропонував оцінити можливості посилення співпраці військово-морських сил країн-членів НАТО та України в басейні Чорного моря.

Окрім цього, міністри обговорили плани щодо проведення найближчим часом двосторонніх консультацій з питань освіти та розвитку прикордонної інфраструктури до створення нових можливостей у торгівлі та інвестиціях між Україною та Румунією. Зокрема, сторони також обговорили низку питань українсько-румунських відносин, серед яких – проведення незабаром двосторонніх консультацій з питань освіти та розвитку прикордонної інфраструктури.

Нагадаємо, що нещодавно стало відомо, що міністр закордонних справ Франції Жан-Ів Ле Дріан вважає, що наразі умов для вступу України в НАТО склалося недостатньо. Французький міністр повідомив, що поки "не складаються умови", щоб говорити про вступ України до Північноатлантичного альянсу.

Читайте також
У МЗС розчаровані тим, що Україну не запросили на червневий саміт НАТО У МЗС розчаровані тим, що Україну не запросили на червневий саміт НАТО
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба висловив своє розчарування тим, що НАТО не може знайти формату участі України в саміті Альянсу, який повинен відбутися 14 червня.
МЗС визначилось з новим кандидатом на посаду посла України при НАТО МЗС визначилось з новим кандидатом на посаду посла України при НАТО
Міністерство закордонних справ затвердило кандидатуру українського посла при НАТО та працює над його відправкою до Брюсселю.
Ведуться переговори: зустріч Зеленського і Байдена планується на кінець липня Ведуться переговори: зустріч Зеленського і Байдена планується на кінець липня
Міністр Дмитро Кулеба розповів, що наразі ведуться переговори щодо зустрічі президента США із Володимиром Зеленським. Ймовірна дата візиту Джо Байден в Україну - кінець липня.
Loading...
Load next