Кулеба оприлюднив деталі неформальної зустрічі Зеленського з Тихановською у Литві

Кулеба оприлюднив деталі неформальної зустрічі Зеленського з Тихановською у Литві
Глава білоруської опозиції Світлана Тихановська під час робочої зустрічі Зеленського до Литви, встигла неофіційно з ним зустрітись.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що президент України Володимир Зеленський провів неформальну зустріч із лідером білоруської опозиції Світланою Тихановською. Відомо, що неофіційна зустріч відбулась у Вільнюсі, на Конференції реформ, про це Кулеба повідомив у коментарі "РБК-Україна".

Під час неформального спілкування вона підійшла до президента України Володимира Зеленського, представилася і подякувала за те, що Україна підтримує білоруський народ. Наша держава дійсно щира і послідовна в цій підтримці.

Ми бажаємо білорусам добра і зацікавлені в тому, щоб сусідня Білорусь розвивалася як демократична європейська держава, - повідомив очільник МЗС Дмитро Кулеба.

За словами Кулеби, Світлана Тихановська була присутня у Вільнюсі серед інших гостей на одному з протокольних заходів Конференції з питань реформ в Україні.

Нагадаємо, що нещодавно сама лідерка білоруської опозиції Тихановська повідомила, що мала неофіційну зустріч з президентом Володимиром Зеленським у Литві. Вона наголосила, що підтримка України вкрай відчутна, навіть попри те, що офіційних зустрічей з представниками держави вона не мала. 

Читайте також
Зеленський прибуде з офіційним візитом до США Зеленський прибуде з офіційним візитом до США
Адміністрація президента Сполучених Штатів офіційно направила запрошення президенту України Володимиру Зеленському відвідати Вашингтон.
Обговорюватимуть три блоки питань: Кулеба розкрив деталі зустрічі Зеленського з Байденом Обговорюватимуть три блоки питань: Кулеба розкрив деталі зустрічі Зеленського з Байденом
На зустрічі президентів США та України Джо Байдена і Володимира Зеленського обговорюватимуться три блоки питань - політичний, економічний і безпековий.
Ведуться переговори: зустріч Зеленського і Байдена планується на кінець липня Ведуться переговори: зустріч Зеленського і Байдена планується на кінець липня
Міністр Дмитро Кулеба розповів, що наразі ведуться переговори щодо зустрічі президента США із Володимиром Зеленським. Ймовірна дата візиту Джо Байден в Україну - кінець липня.
Loading...
Load next