"Агент впливу": нардеп Новинський потрапив до бази "Миротворця"

"Агент впливу": нардеп Новинський потрапив до бази "Миротворця"
Новинського звинувачують у пропаганді "русского міра" та він потрапив до бази "Миротворця" як "агент впливу Російської православної церкви (РПЦ) в Україні".

Народний депутат "Опозиційного блоку" та диякон Української православної церкви Московського патріархату Вадим Новинський потрапив до бази "Миротворець", як "агент впливу РПЦ". Про це повідомляє "Духовний фронт України".

Новинський звинувачується у розповсюдженні кремлівської пропаганди у вигляді так званого "русского міра" від імені РПЦ в Україні. Окрім того, проросійський нардеп є противником незалежності українського православ’я від РПЦ країни-агресора.

Зокрема, за даними Вадим Новинський "керує і фінансує діяльність, спрямовану на розпалювання міжконфесійної ворожнечі", зазначається в базі "Миротворця".

Зауважимо, що "Миротворець" є незалежною недержавною організацією, створений групою вчених, журналістів і фахівців з питань дослідження ознак злочинів проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку, що займаються творчої наукової та журналістською діяльністю.

Нагадаємо, що нещодавно Вадим Новинський хотів купити телеканал "НАШ", який Національна рада з питань телебачення та радіомовлення часто штрафує за поширення російської антиукраїнської пропаганди. Однак на початку липня цього року стало відомо, що Новинський вийшов з переговорів щодо купівлі телеканалу "Наш".

Читайте також
Українські депутати не проголосували за створення слідчої комісії проти "вагнерівців" Українські депутати не проголосували за створення слідчої комісії проти "вагнерівців"
На сьогоднішньому засіданні у Верховній Раді планували організувати Тимчасову слідчу комісію з розслідування справи "вагнерівців", однак відповідна постанова не набрала необхідну кількість голосів.
Шуфрич потрапив у черговий скандал: нардеп від "ОПЗЖ" звинуватив кримських татар у вбивствах та зґвалтуваннях (відео) Шуфрич потрапив у черговий скандал: нардеп від "ОПЗЖ" звинуватив кримських татар у вбивствах та зґвалтуваннях (відео)
Проросійський депутат вирішив прокоментувати закон України про корінні народи та водночас оскандалився черговою антиукраїнською позицією.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Loading...
Load next