Шуфрич потрапив у черговий скандал: нардеп від "ОПЗЖ" звинуватив кримських татар у вбивствах та зґвалтуваннях (відео)

Шуфрич потрапив у черговий скандал: нардеп від "ОПЗЖ" звинуватив кримських татар у вбивствах та зґвалтуваннях (відео)
Проросійський депутат вирішив прокоментувати закон України про корінні народи та водночас оскандалився черговою антиукраїнською позицією.

Скандальний депутат від фракції "ОПЗЖ" та соратник підозрюваного у державній зраді Віктора Медведчука - Нестор Шуфрич виступив в ефірі російського телеканалу у відомих антиукраїнських пропагандистів Ольги Скабєєвої та Євгена Попова. Під час свого виступу проросійський нардеп не зміг "пройти повз" нещодавно прийнятого закону про корінні народи та відзначився одіозною заявою - він заявив, що предки кримських татар вбивали і ґвалтували слов'ян.

Я виступав з трибуни Верховної Ради і говорив: Дивіться, ми визнаємо корінним народом послідовників і фактично спадкоємців чингізидів. Адже що таке Кримськотатарське ханство? - У 1441 році воно вийшло з Кримського улусу, а Кримський Улус був складовою Золотої Орди. Що таке Золота Орда? - Це Батухан, який спалив Київ, це тисячі наших жінок, які були виведені в рабство зі зрозумілими цілями, - переконливо заявив Шуфрич.

На відповідний виступ та слова Шуфрича звернув увагу журналіст Денис Казанський, який згодом опублікував у своєму Telegram-каналі його фрагмент.

Як бачимо, команда Медведчука, яка весь час волає про "страшний український фашизм" сама використовує ультраправу риторику, сіє в суспільстві розкол, ненависть і ворожнечу, намагається підбурювати різні народи на догоду своїм кураторам в Москві, - наголосив журналіст.

Окрім цього, Казанський наголосив, що подібні ворожі висловлювання на адресу кримських татар допускав також й Ілля Ківа. Проте, щоб вони обидвоє не говорили, за словами журналіста, їм все сходить з рук.

Нагадаємо, що нещодавно народна депутатка від партії "Слуги народу", яка вже не вперше відзначається скандалами на телебаченні - Ірина Верещук та проросійський депутат від "ОПЗЖ" Нестор Шуфрич влаштували сварку у прямому ефірі. Згодом Верещук попередила Шуфрича, що може трапитись у випадку, якщо він знову ображатиме її: "Мушу публічно попередити пана Шуфрича та подібних йому "джентльменів": ще раз так зробите в ефірі, я встану, підійду і дам в зуби. В прямому ефірі".

Читайте також
Путін порівняв Україну з "нацистською Німеччиною": Кулеба жорстко відповів президенту РФ на його заяву Путін порівняв Україну з "нацистською Німеччиною": Кулеба жорстко відповів президенту РФ на його заяву
Міністр Дмитро Кулеба порадив президенту РФ Володимиру Путіну перейматись своїми корінними народами, а не українським законопроєктом.
Українські депутати не проголосували за створення слідчої комісії проти "вагнерівців" Українські депутати не проголосували за створення слідчої комісії проти "вагнерівців"
На сьогоднішньому засіданні у Верховній Раді планували організувати Тимчасову слідчу комісію з розслідування справи "вагнерівців", однак відповідна постанова не набрала необхідну кількість голосів.
Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ
Президент Російської Федерацій переконаний, що його країна зробила усе можливе для того, аби повернути Україні окуповані Донецьку та Луганську області.
Loading...
Load next