Зеленський призначив Литвиненка новим керівником Служби зовнішньої розвідки

Зеленський призначив Литвиненка новим керівником Служби зовнішньої розвідки
Відтепер Службу зовнішньої розвідки очолюватиме нова людина. Зеленський звільнив Кондратюка з посади голови СЗРУ.

Сьогодні, 23 липня Володимир Зеленський призначив Олександра Литвиненка головою Служби зовнішньої розвідки.

Про це йдеться у тексті указу №303/2021 на сайті ОП.

Глава держави звільнив Валерія Кондратюка з посади голови СЗРУ, а Литвиненка - з посади директора Національного інституту стратегічних досліджень.

Кондратюк був на посаді голови Служби зовнішньої розвідки з 5 червня 2020 року.

Олександр Литвиненко є доктором політичних наук, професором, заслуженим діячем науки і техніки України. З 2019 року очолював Національний інститут стратегічних досліджень. До того працював у Службі безпеки України та в Апараті Ради національної безпеки та оборони.

Також Литвиненко обіймав посаду радника директора Інституту проблем національної безпеки при РНБО. З 2019 року був заступником секретаря відомства.

Читайте також
Зеленський підписав новий закон антисемітизму: що він передбачає Зеленський підписав новий закон антисемітизму: що він передбачає
Зеленський переконаний, що цей закон сприятиме подальшому зміцненню культури толерантності в українському суспільстві.
Новим речником президента Зеленського стане ведучий Сергій Никифоров Новим речником президента Зеленського стане ведучий Сергій Никифоров
Офіційне представлення нового речника президента Зеленського очікується найближчим часом. Однак, вже відомо, що ним стане ведучий телеканалу "Україна 24" - Сергій Никифоров.
Кличко поскаржився на погрози та обшуки, які відбуваються після нарад в Офісі Президента Кличко поскаржився на погрози та обшуки, які відбуваються після нарад в Офісі Президента
Мер Києва Віталій Кличко заявив, що йому систематично погрожують звільненням з посади голови Київської міської державної адміністрації, а силовики тим часом регулярно влаштовують обшуки в комунальних київських підприємствах.
Loading...
Load next