"Сильно недооцінюють вольові якості Володимира Зеленського": Подоляк заявив, що немає протистояння Ахметова та президента

"Сильно недооцінюють вольові якості Володимира Зеленського": Подоляк заявив, що немає протистояння Ахметова та президента
Радник очільника ОП пояснив, що глава держави "запропонував інші правила".

Михайло Подоляк заявив, що "насправді немає" протистояння Ріната Ахметова та Володимира Зеленського. Він зауважив, що президент України "поводиться максимально коректно". Про це пишуть "ФАКТИ".

Подоляк зазначив, що глава держави "запропонував інші правила". За його словами, вони дійсно "можуть бути економічно болючими та вимагають якихось консультацій".

Але Володимир Олександрович ніколи не переходив у медійну війну, не дозволяв собі ображати Ріната Ахметова чи іншого великого бізнесмена та не переносив це все в особисту площину, — сказав Михайло Подоляк.

А що роблять олігархи? Вони не ведуть конструктивного діалогу, не обговорюють правила. Вони навіть не можуть аргументувати, чому повинні мати домінантні неконкурентні позиції у тих чи інших галузях. Тому що аргументів нема. От і вирішили перейти до прямих образ, — продовжив він.

Подоляк також заявив, що у цьому протистоянні безперечно виграє держава. За словами посадовця, "в олігархів не з'явиться жодної цікавої креативної ідеї".

Адже вони не зможуть сказати публічно: "Ми хочемо залишатися монополістами та мати право розпоряджатися приватними судами". Отже, вони залучатимуть додаткових суб'єктів легкої інформаційної поведінки, скажімо так, які нападатимуть на державу або на її представників. Тут питання, чи вистачить волі у президента витримати цей прямий особистий удар? Моя відповідь дуже проста: олігархи сильно недооцінюють вольові якості Володимира Зеленського, — підсумував радник очільника ОП.

Нагадаємо, раніше Ахметов спростував заяву Зеленського про можливу участь у держперевороті.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Я звичайний, а ти конкретний": Комаровський і Гордон з’ясували, хто з них більший «лох» після підтримки Зеленського (відео) "Я звичайний, а ти конкретний": Комаровський і Гордон з’ясували, хто з них більший «лох» після підтримки Зеленського (відео)
Зазначимо, що журналіст Дмитро Гордон підтримував чинного президента, але дуже різко змінив свою думку та почав ходити на ефіри телеканалу "Україна", де активно критикував правління Зеленського.
"Я не вважаю себе олігархом", - Рінат Ахметов "Я не вважаю себе олігархом", - Рінат Ахметов
Закон про деолігархізацію не лякає Ахметова.
Никифоров вже працює: в ОП розповіли про перше завдання нового речника Зеленського Никифоров вже працює: в ОП розповіли про перше завдання нового речника Зеленського
Новий речник Сергій Никифоров вже супроводжував президента Володимира Зеленського під час його офіційного візиту до Литви.
Loading...
Load next