"Якщо мені запропонують, я розгляну можливість": скандальна Верещук може очолити Міноборони (відео)

"Якщо мені запропонують, я розгляну можливість": скандальна Верещук може очолити Міноборони (відео)
У скандальної "слуги народу" Ірини Верещук амбітні плани на свою депутатську кар'єру - нардепка не лише очолює підкомітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, а й хотіла б стати очільником Міністерства оборони.

Народна депутатка від фракції "Слуга народу" Ірина Верещук, яка часто відзначається скандалами зі своїми колегами у прямих ефірах,  заявила, що готова очолити Міністерство оборони, якщо їй надійде така пропозиція. Про це Верещук розповіла в ефірі телеканалу "Україна 24".

Таке рішення виключно залежить від верховного головнокомандуючого, це його вертикаль, його конституційні повноваження, і якщо таке рішення буде прийнято, то воно буде прийнято саме їм. Говорити про те, що зараз йдуть якісь розмови, рано, - заявила "слуга народу".

Проте, на питання, якщо їй все ж таки надійде пропозиція очолити Міноборони, Верещук відповіла впевнено та ствердно: "Так!".

Зауважимо, що зараз оборонне відомство очолює Андрій Таран.

Нагадаємо, що раніше "слуга народу" Верещук та колишній міністр Володимир Омелян у прямому ефірі обмінялись не надто люб'язними словами та звинувачували один одного у махінаціях. Тоді депутатка заявила, що за часів, коли Володимир Омелян був міністром інфраструктури, "Укравтодор" став корупційною структурою: "Закрийте рот, до мене не звертайтеся, давайте оцінку собі і своїм гіперлупам".

Окрім цього нещодавно депутатка у прямому ефірі також посварилась із нардепом від "ОПЗЖ" Нестором Шуфричем, який трапився після слів чоловіка на адресу своєї колеги у Верховній Раді, яку він закликав "не верещати". Згодом Верещук попередила Шуфрича, що не терпітиме більше образ у свою сторону та може фізично за себе постояти: "Мушу публічно попередити пана Шуфрича та подібних йому "джентльменів": ще раз так зробите в ефірі, я встану, підійду і дам в зуби".

Читайте також
Питання відставки не стоїть: "слуги народу" прокоментували чутки щодо звільнення Тарана Питання відставки не стоїть: "слуги народу" прокоментували чутки щодо звільнення Тарана
У Верховної ради є питання до декількох міністрів, проте наразі немає жодної інформації стосовного того, що міністра оборони Андрія Тарана відправлять у відставку. Та все восени будуть звільнені три міністри.
Зеленський вніс до парламенту законопроєкт про деолігархізацію: він діятиме 10 років Зеленський вніс до парламенту законопроєкт про деолігархізацію: він діятиме 10 років
Президент Володимир Зеленський вніс до парламенту як невідкладний законопроєкт, яким влада обіцяє побороти олігархічну систему в Україні.
Зеленський назвав умову винесення питання щодо олігархів на референдум в Україні Зеленський назвав умову винесення питання щодо олігархів на референдум в Україні
Президент Володимир Зеленський сподівається обійтися без всеукраїнського референдуму щодо закону про олігархів, однак це питання може бути все ж таки винесене на всенародне опитування за певних умов.
Loading...
Load next