Правоохоронці завершили слідство щодо Медведчука та Козака (відео)

Правоохоронці завершили слідство щодо Медведчука та Козака (відео)
Слідство щодо народного депутата "Опозиційної платформи — За життя" Віктора Медведчука завершено.

Офіс генпрокурора завершив розслідування справи щодо ймовірної держзради нардепа Віктора Медведчука. Матеріали справи відкрили нардепу та його адвокатам. Провели також основне слідство щодо його соратника Тараса Козака. 

Про це повідомили пресслужба Офісу генерального прокурора.

В ОГП зазначили, що тепер матеріали провадження відкриті стороні захисту для ознайомлення. Після цього справу готуються передати до суду. 

Слідство у резонансній справі за підозрою двох парламентарів у держзраді і розграбуванні національних цінностей завершено. Від сьогодні (20 серпня – 24 канал) матеріали провадження відкриті стороні захисту, - сказала Ірина Венедіктова.

Вона зазначила, що матеріали відкриють нардепу та його захисту 20 серпня. Після ознайомлення з усіма доказами, які напрацювали прокурори і слідчі, "справа піде до суду".

Нагадаємо, 30 липня Київський апеляційний суд продовжив домашній арешт. Нардеп має бути вдома до 7 вересня, оскільки він програв апеляцію.

Щодо справи Козака, то Венедіктова додала, що матеріали справи "виділені в окреме провадження у зв'язку із його розшуком, хоча основні слідчі дії стосовно нього також завершені".

Наразі невідомо, де перебуває Тарас Козак.

Зазначимо, що на початку травня Ірина Венедіктова підписала підозри народним депутатам від ОПЗЖ – куму Путіна Віктору Медведчуку та його соратнику Тарасу Козаку. Їх підзрюють у вчиненні держзради та замаху на розграбування нацресурсів у тимчасово окупованому Криму.

 

Читайте також
Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова не підтвердила інформацію проросійського депутата та кума Путіна Віктора Медведчука про те, що підозрюваний у державній зраді Тарас Козак перебуває на лікуванні в Білорусі.
Кива привів своїх тітушок: у Києві суд обирає новий запобіжний захід Медведчуку Кива привів своїх тітушок: у Києві суд обирає новий запобіжний захід Медведчуку
Кум Путіна переконаний, що "справедливим рішення суду" буде лише ухвала, яка не продовжить його домашній арешт.
Loading...
Load next