Кива привів своїх тітушок: у Києві суд обирає новий запобіжний захід Медведчуку

Кива привів своїх тітушок: у Києві суд обирає новий запобіжний захід Медведчуку
Кум Путіна переконаний, що "справедливим рішення суду" буде лише ухвала, яка не продовжить його домашній арешт.

Печерський районний суд Києва сьогодні, 8 липня, розпочав розгляд продовження запобіжного заходу щодо проросійського депутата від партії "ОПЗЖ", якого підозрюють у державній зраді - Віктора Медведчука. 

Так, на вулиці під судом, де наразі проходить засідання помітили соратників Медведчука з "ОПЗЖ", в тому числі Бойка та Колтуновича. Окрім цього біля стін Печерського суду зібрались і "тітушки", які мають із собою засоби зв'язку, повідомляє "Суспільне". Відомо, що чоловіки є учасниками організації "Патріоти – За життя", керівником якої є скандальний Ілля Кива.

Зокрема, сам Медведчук прибув до суду ще вранці, й о 9:30 розпочалось засідання щодо обрання йому нового запобіжного заходу. Адвокати кума Путіна почали його з клопотань про відводи прокурора Руслана Іжука і слідчого судді Сергія Вовка. Захист Медведчука заявив про відвід слідчого судді Сергія Вовка, оскільки вважає, що "він особисто зацікавлений і упереджений".

Нагадаємо, що 11 травня генеральний прокурор України Ірина Венедіктова підписала підозру у державній зраді народним депутатам від партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку.

Згодом 13 травня, Печерський районний суд Києва ухвалив рішення відправити під цілодобовий домашній арешт кума Путіна. Та вже 21 травня Київський апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід, який триватиме до 10 липня. Сам ж Віктор Медведчук вважає, що вся справа відносно нього і Тараса Козака ㅡ тиск на опозицію.

Читайте також
Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова не підтвердила інформацію проросійського депутата та кума Путіна Віктора Медведчука про те, що підозрюваний у державній зраді Тарас Козак перебуває на лікуванні в Білорусі.
Офіс генпрокурора проситиме суд взяти Медведчука під варту Офіс генпрокурора проситиме суд взяти Медведчука під варту
В Офісі генпрокурора заявили, що провели процесуальні дії з підозрюваним депутатом Віктором Медведчуком та вручили йому клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова підписала підозру у державній зраді народним депутатам від партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку. Зокрема у помешканні кума Путіна наразі проводяться обшуки.
Loading...
Load next