У Києві на Будинку профспілок повісили банер із рекламою телеканалу "Наш" і Мураєва (фото)

У Києві на Будинку профспілок повісили банер із рекламою телеканалу "Наш" і Мураєва (фото)
Власник телеканалу "Наш" Євген Мураєв є лідером політичної партії "Наші", що має проросійські погляди.

Вдень 3 вересня на Будинок профспілок у Києві вивісили рекламу телеканалу "Наш" та його власника ексдепутата Євгенія Мураєва. 

Про те, що в центрі Києва повісили рекламу Мураєва і його телеканалу, помітили користувачі у соцмережах. На таке відреагували й у Національному музеї Революції Гідності.

З великого банера на майдан Незалежності й алею Героїв Небесної Сотні поглядає ексрегіонал, який голосував за "Диктаторські закони" 16 січня, називає Революцію Гідності державним переворотом і хвалився тим, що допоміг втекти від кримінальної відповідальності Азарову, - йдеться у повідомленні. 

На банері, крім імені ексдепутата, великими літерами написано "Тут наша земля", а нижче — "7 листопада ми обговоримо з вами нову формулу країни". Сам телеканал зазначив, що банер — не політична реклама, а просування нового проєкту. 

Голова Київської міської ради профспілок Валерій Мельник розповів "Радіо Свобода", що банер повісили випадково.

Люди, які вішали цей банер, помилилися. Там повинна висіти соціальна реклама. Вони помилилися, банер 20 хвилин повисів, і його вже зняли, - сказав Мельник.

В Управлінні з питань реклами КМДА зазначили, що дозвіл на рекламу давали, але орган не може контролювати зміст реклами, передає "Суспільне".

Читайте також
Вигнання пропагандистів: на Миколаївщині місцеві зустріли журналістів телеканалу "НАШ" (відео) Вигнання пропагандистів: на Миколаївщині місцеві зустріли журналістів телеканалу "НАШ" (відео)
Місцеві не раді були візиту пропагандистів з каналу "Наш". Хоча сам журналіст проросійського телеканалу - Назар Діордіц родом з Первомайська, де його і прогнали.
Запровадження санкцій РНБО проти каналу «НАШ»: правоохоронці готують обґрунтування Запровадження санкцій РНБО проти каналу «НАШ»: правоохоронці готують обґрунтування
Мета петиції захист національної та інформаційної безпеки України.
"Це злочин. Буде вирок!": Мураєв пригрозив Зеленському після санкцій проти каналу "НАШ" "Це злочин. Буде вирок!": Мураєв пригрозив Зеленському після санкцій проти каналу "НАШ"
РНБО збиралась на виїзне засідання у Харкові 11 лютого.
Loading...
Load next