Перший президент Кравчук переніс операцію на серці – ЗМІ

Перший президент Кравчук переніс операцію на серці – ЗМІ
Наразі Леонід Кравчук відновлюється після операції в лікарняній палаті. Однак, про стан його здоров'я поки нічого невідомо.

Перший президент України та голова української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук переніс операцію на серці. Про це повідомив представник української делегації в ТКГ Олексій Арестович в коментарі виданню Liga.net.

Факт операції підтверджую. Операція була сьогодні. Але всі подробиці - це особиста справа Леоніда Макаровича і його сім'ї. Питання самопочуття він попросив мене не коментувати, - відповів Арестович.

Проте, Арестович зазначив, що напередодні Кравчук попросив його не коментувати нічого, окрім самого факту хірургічного втручання.

Зокрема, видання "Страна" із посиланням на близьке оточення експрезидента повідомило, що операцію зробили в Києві. Наразі Леонід Кравчук відновлюється після операції в лікарняній палаті. За словами джерела, перший президент України почуває себе добре, оскільки операція пройшла за планом без будь-яких побічних проблем.

Нагадаємо, що учора, 28 червня, колишній президент Кравчук пропустив урочисте засідання Верховної Ради з нагоди 25-ї річниці прийняття Конституції через невтішний стан здоров'я.

Читайте також
Кравчук перебуває в реанімації: рідні заборонили лікарям коментувати стан першого президента Кравчук перебуває в реанімації: рідні заборонили лікарям коментувати стан першого президента
Леонід Кравчук майже місяць перебуває в реанімації після операції на серці. Наразі лікарі не коментують стан українського політика, однак відомо, що він різко погіршився.
Прийшов до тями, але не говорить: Леонід Кравчук перебуває в реанімації - ЗМІ Прийшов до тями, але не говорить: Леонід Кравчук перебуває в реанімації - ЗМІ
Наприкінці червня стало відомо, що стан здоров'я Леоніда Кравчука погіршився. Наразі 87-річний політик перебуває в одній із клінік німецького міста Мюнхен - він отямився після коми та перебуває у реанімації.
Кравчук про відведення військ РФ: "Ми не повинні заспокоюватися" Кравчук про відведення військ РФ: "Ми не повинні заспокоюватися"
Перший президент України, Леонід Кравчук заявив, що відведення російських військ від українських кордонів і з території окупованого Криму не привід для України та світової громадськості розслаблятися.
Loading...
Load next