Кравчук перебуває в реанімації: рідні заборонили лікарям коментувати стан першого президента

Кравчук перебуває в реанімації: рідні заборонили лікарям коментувати стан першого президента
Леонід Кравчук майже місяць перебуває в реанімації після операції на серці. Наразі лікарі не коментують стан українського політика, однак відомо, що він різко погіршився.

Перший президент України і глава української делегації в Тристоронньої контактній групі Леонід Кравчук перебуває в реанімації після проведеної операції на серці. Окрім цього політик не може самостійно дихати, тому його під'єднали до апарату штучного дихання, повідомляє ТСН з посиланням на інформацію прессекретаря Кравчука.

Зокрема, сім'я Леоніда Макаровича заборонила медикам повідомляти подробиці його самопочуття, тому наразі вони не дають жодних коментарів щодо стану першого президента. 

Про проблеми зі здоров’ям у Кравчука і про те, що він переніс серйозну операцію на серці, стало відомо наприкінці червня цього року. Так, 28 червня політика чекали на урочистому засіданні Верховної Ради присвяченому Дню Конституції України, проте експрезидент його пропустив через невтішний стан здоров'я. 

Згодом зі слів представника української делегації у ТКГ Олексія Арестовича стало відомо, що Леонід Кравчук переніс операцію на серці. Однак, він зазначив, що напередодні експрезидент попросив його не коментувати нічого, окрім самого факту хірургічного втручання: "Факт операції підтверджую. Операція була сьогодні. Але всі подробиці - це особиста справа Леоніда Макаровича і його сім'ї. Питання самопочуття він попросив мене не коментувати".

Проте, 26 липня прессекретар Кравчука Оксана Сибірцева заявила, що він вже місяць знаходиться в реанімаційному відділенні. За її словами, після операції на серці у політика "дуже повільна динаміка поліпшення".

Читайте також
Перший президент Кравчук переніс операцію на серці – ЗМІ Перший президент Кравчук переніс операцію на серці – ЗМІ
Наразі Леонід Кравчук відновлюється після операції в лікарняній палаті. Однак, про стан його здоров'я поки нічого невідомо.
Останні хвилини життя Полякова: поліцейські та медики намагались реанімувати нардепа (відео) Останні хвилини життя Полякова: поліцейські та медики намагались реанімувати нардепа (відео)
Відео містить кадри з нагрудної камери поліцейського, після того, як таксі з Поляковим зупинила поліція. Спочатку нардепа намагались реанімувати поліцейські, а пізніше приїжджає карета "швидкої".
Працюватиме дистанційно: невакцинований Дмитро Разумков вдруге захворів на коронавірус Працюватиме дистанційно: невакцинований Дмитро Разумков вдруге захворів на коронавірус
Вже сьогодні спікер Дмитро Разумков мав брати участь у Ялтинській європейській стратегії, але через хворобу працюватиме у дистанційному форматі.
Loading...
Load next