"Не треба створювати проблем парламенту": Разумков про ДТП за участі Трухіна (відео)

"Не треба створювати проблем парламенту": Разумков про ДТП за участі Трухіна (відео)
Спікер наголосив, що залишається важливим питання рівності перед законом, зокрема, для депутатів.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Трухін мав би відкрито розповісти про свою роль а автомобільній аварії, що сталася 23 серпня під Києвом, коли він повертався з Полтави.

Про це він заявив на погоджувальній раді парламенту, повідомляє "Українська правда". 

Важливим питанням залишається рівність перед законом, для депутатів у першу чергу. Я думаю, що всі багато чули про події, пов’язані з ДТП і з нашими колегами. Я знаю позицію більшості і впевнений, що позиція інших фракцій така сама: тут  не може бути якихось індульгенцій, тут повинна бути об'єктивна реальність, - наголосив чиновник.

Разумков зауважив, що у ДТП можуть потрапити всі. Однак він наголосив, що не треба створювати проблем ні собі, ні парламенту.

Нагадаємо, що аварія за участі Трухіна сталася 23 серпня. Внаслідок ДТП травмовані шестеро людей, серед яких двоє дітей, а також голова комітету арбітрів федерації футболу України Лучано Лучі та його помічник. 

Тоді ж близько 30 українських медіа видалили повідомлення про дорожно-транспортну пригоду з участю народного депутата від "Слуги народу".

У "Слузі народу" не коментували інформацію про ДТП. Спікер Ради Дмитро Разумков сподівається, що незабаром  нардеп Олександр Трухін прокоментує свою роль у скандальній ДТП на Київщині.

Державне бюро розслідувань вже здійснюється досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні. Слідчі вивчають докази та матеріали, які вже були зібрані Нацполіцією.

Відео YouTube "Українська правда".

 

Читайте також
"П'яним я не був": депутат Трухін з’явився у Раді після резонансної ДТП (відео) "П'яним я не був": депутат Трухін з’явився у Раді після резонансної ДТП (відео)
Нардеп Олександр Трухін 23 серпня потрапив у аварію, в якій постраждали 6 людей. Він заявив, що слідчі та адвокати заборонили йому коментувати перебіг розслідування.
Поліція прокоментувала ДТП за участі нардепа Трухіна: розслідування доручено слідчим ДБР (відео) Поліція прокоментувала ДТП за участі нардепа Трухіна: розслідування доручено слідчим ДБР (відео)
У поліції кажуть, що справу щодо ДТП за участі нардепа від "Слуги народу" Олександра Трухіна буде розслідувати Державне бюро розслідувань, оскільки там фігурує народний обранець.
Трухін вперше прокоментував ДТП зі своєю участю (відео) Трухін вперше прокоментував ДТП зі своєю участю (відео)
Народний депутат від фракції "Слуга Народу" Олександр Трухін вперше прокоментував скандальну ДТП зі своєю участю.
Loading...
Load next