Влаштувала справжню істерику: російська пропагандистка Скабєєва обурилась демонтажем пам'ятника в Києві (відео)

Влаштувала справжню істерику: російська пропагандистка Скабєєва обурилась демонтажем пам'ятника в Києві (відео)
Пам'ятник на честь дружби Києва і Москви було встановлено у серпні 2001 року, який був встановлений у сквері по вулиці Маршала Якубовського, 8. Однак, Київська міська рада через численні звернення мешканців столиці прийняла рішення про демонтаж монумента.

У столиці України у Голосіївському районі демонтували пам’ятний знак на честь "дружби Києва та Москви". Однак, російські пропагандисти "не змогли пройти повз" цієї події та влаштували справжню істеричну дискусію, яка тривала майже годину в ефірі одного із російських телеканалів. Так, в студії пропагандистського ток-шоу "60 минут" демонтаж істерично коментували Ольга Скабєєва і скандальний глава ЛДПР Володимир Жириновський.

Може вже пора відповідні заходи вводити? Може, вистачить дивитися на те, вони нас смикають за вуса і міркувати на тему того, що це тільки еліта?,- заявила російська ведуча, на що отримала ствердний крик від Жириновського.

Емоційне обговорення у студії супроводжувалось за "найкращими" традиціями російської пропаганди - безпідставними звинуваченнями в сторону України, численними образами українців та влади, і відвертої ненависті. Все в стилі Скабєєвої та Жириновського, які активно пропагують політику Кремля та свого президента на російському телебаченні.

"Де "братський народ"? Чому він мовчить? Чому він не обуриться? Чого нам ще чекати від них?", - запитувала Скабєєва в ефірі свого ток-шоу. 

На істерику в ефірі російського телебачення також звернув увагу народний депутат Олексій Гончаренко, який у своєму відео також поділився думками з приводу висловлювань російських пропагандистів.

Нагадаємо, що нещодавно Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний заявив, що не проти проїхатися танком по центру Москви, зокрема по Красній площі та найстарішій вулиці міста – Арбату. Згодом в ефірі російського телебачення пропагандистка Ольга Скабєєва також прокоментувала фрагмент розмови Валерія Залужного з Яніною Соколовою.

Пропагандистку вразила та навіть образила офіційна заява головнокомандувача ЗСУ "братньої", на її думку, України. Скабєєва ніяк не могла зрозуміти, як Залужний посмів сказати, що хоче проїхатися Красною площею на танку, та ще розмахуючи синьо-жовтим прапором. Відео можна переглянути за посиланням ТУТ.

Читайте також
"Матиме тяжкі наслідки": ЗМІ повідомили, що Шольц їде до Путіна із серйозним попередженням щодо України "Матиме тяжкі наслідки": ЗМІ повідомили, що Шольц їде до Путіна із серйозним попередженням щодо України
Німецький канцлер обговорить способи деескалації з президентами України та Росії.
Бутусов судитиметься із Зеленським після звинувачення у провокації на Донбасі Бутусов судитиметься із Зеленським після звинувачення у провокації на Донбасі
Бутусов вважає, що його запросили на пресмарафон заради дискредитації
"Україна та Росія – один народ": Кива виступив на шоу Скабєєвої (відео) "Україна та Росія – один народ": Кива виступив на шоу Скабєєвої (відео)
Скандальний нардеп від ОПЗЖ вкотре висвітлює протиукраїнські погляди. Цього разу він підтримав тезу Путіна про "один народ".
Loading...
Load next