Російська ведуча Скабєєва прокоментувала нещодавню заяву командувача ЗСУ (відео)

Російська ведуча Скабєєва прокоментувала нещодавню заяву командувача ЗСУ (відео)
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний заявив, що не проти проїхатися танком по центру Москви, зокрема по Красній площі та найстарішій вулиці міста – Арбату.

В ефірі російського телебачення пропагандистка Ольга Скабєєва прокоментувала фрагмент розмови Валерія Залужного з Яніною Соколовою. Військовий заявив, що  не проти проїхатися танком по центру Москви, зокрема по Красній площі та найстарішій вулиці міста – Арбату. 

Про це повідомляє 24 канал. 

Пропагандистку вразила та навіть образила офіційна заява головнокомандувача ЗСУ "братньої", на її думку, України. Скабєєва ніяк не могла зрозуміти, як Залужний посмів сказати, що хоче проїхатися Красною площею на танку, та ще розмахуючи синьо-жовтим прапором.

Складається враження, що за Зеленського на міністерські посади доводиться брати всіх підряд і трапляються здебільшого клоуни. Звертаю вашу увагу: головнокомандувача ніхто не виправив, у відставку чи під трибунал ніхто не відправив, догану не дали, - сказала пропагандистка.

Вона заявила, що, враховуючи субординацію, така ж позиція й у Володимира Зеленського.

Потім пропагандистка намагалася образити Україну: мовляв, "українська армія не виграла жодної війни, ба більше – жодного бою". "Бігали від шахтарів по всьому Донбасу, тільки п'яти мигтіли, тому й залишається підбадьорювати себе такими дивними заявами", - вимовила вона.

Нагадаємо, що нещодавно головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний пркоментував виконання кричалки про Путіна під час репетицій військового параду на Хрещатику.

У відповідь на запитання, "чи хотів би він проїхатися на танку Красною площею", головнокомандувач ЗСУ відповів ствердно. "Мабуть, так, по-чесному. І Арбатом також. Але акуратно, бо це пам’ятник", - сказав він. 

 

Читайте також
"Це був тролінг": командувач ЗСУ прокоментував заяву про "проїхатися на танку по Арбату" (відео) "Це був тролінг": командувач ЗСУ прокоментував заяву про "проїхатися на танку по Арбату" (відео)
В одному з інтерв'ю Залужному поставили запитання від однієї з глядачок програми про те, чи хотів би головнокомандувач ЗСУ проїхатися танком на московській Красній площі на, що він відповів: "Напевно, так".
Головнокомандувач ЗСУ прокоментував пісню про Путіна на репетиції параду (відео) Головнокомандувач ЗСУ прокоментував пісню про Путіна на репетиції параду (відео)
Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний не зовсім підтримав виконання виконання кричалки про Путіна під час репетицій військового параду на Хрещатику.
Парад до Дня Незалежності: у Харкові виготовили новий український танк "Оплот" (фото) Парад до Дня Незалежності: у Харкові виготовили новий український танк "Оплот" (фото)
Танк візьме участь у військовому параді вперше за роки Незалежності. Вперше його можна буде побачити вже 24 серпня.
Loading...
Load next