Депутата Гео Лероса підозрюють в інсценуванні підпалу власного авто (відео)

Депутата Гео Лероса підозрюють в інсценуванні підпалу власного авто (відео)
Наприкінці серпня 2020 року народний депутат України Гео Лерос заявив про ймовірний підпал свого автомобіля. Інцидент він пов’язав зі своєю політичною діяльністю.

У нардепа Гео Лероса рік тому згорів автомобіль Mercedes Benz. Однак, Державне бюро розслідувань вважає, що людина, схожа на скандального нардепа та критика президента Гео Лероса, може бути причетна до підпалу його ж власного авто. Так, слідчі припускають, що депутат міг намагатися створити ілюзію загроз, повідомила пресслужба ДБР.

Зокрема, учора, 13 вересня, на одному із Telegram-каналів опубліковано відео під назвою "Появились новые подробности в поджоге Mercedes Benz Лероса" на якому особа, зовні схожа на народного депутата Гео Лероса, за грошову винагороду підшукує співучасників для вчинення кримінального злочину, а саме – імітації нападу на себе особисто задля створення ілюзії погроз, нібито, за політичну діяльність та з метою дискредитації органів державної влади.

Також на відео він обговорює зі співрозмовником план використання даної ситуації, як інформаційного приводу для подальших публічних виступів, - повідомили у ДБР.

Зазначається, що також на відео він нібито "обговорює зі співрозмовником план використання даної ситуації, як інформаційного приводу для подальших публічних виступів".

Згодом, Гео Лерос на своїй сторінці у Facebook написав, що проти нього почали "брудну кампанію" у відповідь на штовханину з колегою зі Слуги народу Миколою Тищенком у Верховній Раді й вважає це відео сфабрикованим.

На відео повністю сфабрикований звук і замазано 70% екрану. У мене є прості питання до авторів цього „творіння“: чи можливо, щоб дане відео [було] записано рік-півтора тому (якщо взяти до уваги тему відео), але вийшло воно лише зараз? Невже зграя Зеленського так довго терпіла, і нарешті „увірвався терпець“?.. В мої уста вкладають якісь неадекватні слова, за які я б давно сидів у в’язниці, але вони чомусь чекали саме на цей момент, - заявив Лерос.

Водночас за його словами, він не розуміє, чому дане відео опублікували лише зараз і підозрює, що на частині замазаного екрана хтось може бути.

Тема і звук обрані не просто так, адже є максимально цинічною спробою знищити мою репутацію...Я завтра подам заяву в правоохоронні органи, щоб вони дали оцінку цьому відео, - додав нардеп.

 

Зокрема, поліція Києва вже заявила, що вивчає відеозапис розмови за "участю народного депутата".

Нагадаємо, що 9 вересня, нардеп Микола Тищенко напав і почав тягати по залі свого колегу Гео Лероса на засіданні Верховної Ради. Інцидент потрапив у трансляцію пленарного засідання у четвер.  Лерос виступав з трибуни парламенту стосовно проваленої операції українських спецслужб з затримання "вагнерівців". Політик наголосив, що українцям цікаво знати, "хто з цієї парочки – пан Зеленський чи його секретарша Єрмак – злили цю спецоперацію".

Згодом після бійки обидва депутати пояснили свою позицію та поведінку. Так, Тищенко заявив, що "парламентська трибуна - не місце для наклепу і поширення фейків", а також, що "нікому не дозволить ображати нашого президента і побратимів по парламенту". Сам Лерос вважає, що в його словах не було образ на адресу президента. При цьому Лерос підкреслив, що "готовий абсолютно до всіх дій" у разі якщо регламентний комітет ухвалить відповідне рішення - усунення від роботи у ВР або ж позбавлення мандата.

 

Читайте також
"Ініціював підпал власного авто": Гео Лерос переконаний, що скандальне відео зняли в кабінеті нардепа Столара (відео) "Ініціював підпал власного авто": Гео Лерос переконаний, що скандальне відео зняли в кабінеті нардепа Столара (відео)
Позафракційний народний депутат Гео Лерос заявив, що йому вже вдалося "по гарячих слідах" з’ясувати обставини та знайти замовників "сфабрикованого відео" на якому особа, зовні схожа на нардепа, за грошову винагороду підшукує співучасників для вчинення кримінального злочину.
Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео) Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео)
Не вперше "слуги народу" думають над виключенням скандального Миколи Тищенка з фракції через його витівки у парламенті та поза його межами. Так, наприкінці квітня цього року його ледь не виключили з партії через масштабну вечірку, яку він влаштував на честь дня народження своєї дружини, яка відбулась з порушеннями норм карантину.
"Помолився за Гео Лероса": скандальний "слуга народу" Тищенко після бійки пішов у церкву (відео) "Помолився за Гео Лероса": скандальний "слуга народу" Тищенко після бійки пішов у церкву (відео)
Депутат від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко напав на Гео Лероса під час його виступу за трибуною у Верховній Раді. У своєму виступі екс "слуга народу", а тепер позафракційний депутат Лерос критикував президента Володимира Зеленського та його команду, у цей час до трибуни підбіг Микола Тищенко та почав виштовхувати Лероса з трибуни.
Loading...
Load next