"Ініціював підпал власного авто": Гео Лерос переконаний, що скандальне відео зняли в кабінеті нардепа Столара (відео)

"Ініціював підпал власного авто": Гео Лерос переконаний, що скандальне відео зняли в кабінеті нардепа Столара (відео)
Позафракційний народний депутат Гео Лерос заявив, що йому вже вдалося "по гарячих слідах" з’ясувати обставини та знайти замовників "сфабрикованого відео" на якому особа, зовні схожа на нардепа, за грошову винагороду підшукує співучасників для вчинення кримінального злочину.

Позафракційний народний депутат Гео Лерос заявив, що проти нього ведеться брудна піар-кампанія, в рамках якої сумнівні канали у соціальній мережі Telegram розповсюджують сфальсифіковані відео з його участю. Скандальний нардеп, якого ДБР підозрює у вчиненні кримінального злочину щодо інсценування підпалу власного авто, переконаний, що відео, де він нібито обговорює деталі нападів на себе, зробили в кабінеті нардепа від "Опозиційної платформи — За життя" Вадима Столара

Нардеп зізнався, що у 2016 році мер Києва Віталій Кличко познайомив його зі Столаром, "як зі своїм гаманцем", для фінансування столичних арт-проєктів. Згодом, за його словами, відбулось декілька зустрічей в офісі нардепа від ОПЗЖ і "це було задовго до мого депутатства".  Він також розповів, що за підтримки Столара були реалізовані низка проектів: мурал, книга, фільм, де Столар вказаний як меценат.  

, повідомив Лерос сьогодні, 14 вересня, на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Мені було відомо, що Столар веде відеозапис усіх зустрічей у своєму кабінеті, але те, як він їх використовує, стало дійсно сюрпризом, - зазначив депутат.

Також Лерос наголосив, що сам Столар злив ці записи і змонтував, щоб його дискредитувати "заради Зеленського та Єрмака", аби знову стати "смотрящим" за столицею, яким він був раніше. Нардеп також не виключає, що сам Столар міг підпалити його авто, і хоче, щоб цю версію перевірило слідство, а також хоче аби Столара також допитали у справі про скандальне відео та вилучити оригінали цих записів, "які підтвердять всі написані тут слова".

Також Гео Лерос додав, що зустрічався зі Столаром і вже під час свого депутатства: той ніби то передавав йому матеріли, пов’язані з корупцією в Києві, а також був одним із його джерел інформації. Як приклад, Лерос розповів, що від Столара він дізнався про:

  • "діяльність керівництва Служби безпеки України, у тому числі „смотрящих“ (глави СБУ Івана) Баканова";
  • про те, "як кум Єрмака нардеп Микола Тищенко носив коробки з грошима в Офіс президента";
  • оприлюднив відео "фальсифікації виборів на окрузі депутата Терентьєва для Кличка";
  • оприлюднив матеріали "корупції Кличка та його оточення".

Окрім цього, Лерос переконаний, що відео змонтоване й написав, що кампанію, яка має на меті зруйнувати його репутацію, почали у відповідь на різку критику президента України Володимира Зеленського та його оточення, яку він відкрито озвучив минулого тижня, виступаючи у Верховній Раді. Тоді між ним та Миколою Тищенком, депутатом від "Слуги народу" біля трибуни у Верховній Раді виникла сутичка

Нагадаємо, що учора, 13 вересня, на одному із Telegram-каналів опубліковано відео під назвою "Появились новые подробности в поджоге Mercedes Benz Лероса" на якому особа, зовні схожа на народного депутата Гео Лероса, за грошову винагороду підшукує співучасників для вчинення кримінального злочину, а саме – імітації нападу на себе особисто задля створення ілюзії погроз, нібито, за політичну діяльність та з метою дискредитації органів державної влади.

Зазначається, що також на відео він нібито "обговорює зі співрозмовником план використання даної ситуації, як інформаційного приводу для подальших публічних виступів".

 

Читайте також
Депутата Гео Лероса підозрюють в інсценуванні підпалу власного авто (відео) Депутата Гео Лероса підозрюють в інсценуванні підпалу власного авто (відео)
Наприкінці серпня 2020 року народний депутат України Гео Лерос заявив про ймовірний підпал свого автомобіля. Інцидент він пов’язав зі своєю політичною діяльністю.
Знайшли "цінних свідків": в Офісі генпрокурора відкрили справу щодо скандального Гео Лероса (відео) Знайшли "цінних свідків": в Офісі генпрокурора відкрили справу щодо скандального Гео Лероса (відео)
ДБР посилається на відео, де особа, схожа на Гео Лероса, нібито шукає співучасників для імітації нападу на себе. Окрім цього, у правоохоронців є "цінні свідки" події.
Бійка у Верховній Раді: на Тищенка подали заяву до ДБР та Офісу генпрокурора (відео) Бійка у Верховній Раді: на Тищенка подали заяву до ДБР та Офісу генпрокурора (відео)
На скандального народного депутата Миколу Тищенка подали заяву до ДБР та Офісу Генпрокурора через штовханину й бійку з Гео Леросом в Раді.
Loading...
Load next